Simployer etterfølger­planlegging

Identifiser nøkkelroller, kartlegg og legg enn plan for interne etterfølgere

 

  • Kartlegger nøkkelroller i organisasjonen

  • Gir HR og ledelse et grunnlag for proaktivt arbeid med etterfølgerplanlegging

  • Reduser sårbarhet og risiko ved tap av nøkkelkompetanse

 

Book demo   Vil du vite mer?

En enklere arbeidshverdag

 
Kontinuerlig arbeid med etterfølgerplanlegging bidrar til at virksomheten unngår unødvendige kostnader og nedgang i produksjon når nøkkelpersoner slutter. Simployer etterfølgerplanlegging er et strategisk verktøy for administrasjon av nøkkelpersoner som reduserer sårbarhet ved tap av kritisk kompetanse.

Modulen gir en visuell oversikt over nøkkelroller slik at HR og ledelse enkelt kan stake ut en kurs for fremtiden, overføre viktig kompetanse, og unngå utfordringene som oppstår når noen slutter uten at det foreligger en direkte etterfølger.  

Verktøyets 9-trinnsmodell lar deg visualisere risiko og effekt opp mot den ansattes potensiale og ytelse. Dette gjør det enkelt å fange opp potensielt tap av kompetanse.


Noe for deg og din virksomhet?


Simployer etterfølgerplanlegging
 er utviklet for større virksomheter som har behov for å identifisere nøkkelpersoner for å redusere sårbarhet ved å miste kritisk kompetanse. Modulen leveres på Enterprise-nivå. Les mer om de ulike nivåene her.

Spør oss om alternativer for språkvalg

Simployer HRM er modulbasert og fleksibel  

Simployer etterfølgerplanlegging er en av modulene i systemet av byggeklosser som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.   

Uansett hvordan behovet deres er i dag, så kan det være greit å vite at det er enkelt å bygge ut systemet med flere moduler dersom ting endrer seg. 

Simployer etterfølgerplanlegging passer godt sammen med samtaleverktøyet Simployer dialog, som sikrer kvalitet og enhetlige medarbeidersamtaler. Resultat og konklusjoner etter medarbeidersamtalen kan da overføres til en etterfølgerplan. 


Hva er Simployer HRM?


Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten.


Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her


Hvorfor velge Simployer HRM?

people

Effektiviserer personalforvaltningen

security

Forenkler håndtering av personaldata

check_box

Øker datasikkerheten (GDPR)

person

Selvbetjente løsninger

settings_applications

Fremtidsrettet HR-teknologi

phone_iphone

Mobilt grensesnitt

vpn_key

Single sign-on

sentiment_satisfied_alt

Universelt utformet
(WCAG 2.0)

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer etterfølgerplanlegging?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud?

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!

Hilsen Katrine MælandFyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende. 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her