Dette er Simployer

Simployer støtter og forenkler arbeidsdagen for ledere, HR og ansatte for over 1,2 millioner brukere i Norge og Sverige. Det som gjør Simployer unik og annerledes, er at vi tilbyr kundene våre både HR-programvare og personlig HR-støtte i én og samme løsning. Kombinasjonen av moderne teknologi og lokale tilpasninger gjør at våre kunder kan bruke tiden sin på verdiskapende HR og ledelse.

Vi har laget en felles fortelling om Simployer, for at både kunder og Simployees skal være omforent om hva vi er og hva vi gjør. Les vår fortelling her

Simployer hjelper arbeidsgivere til å inspirere, administrere og utvikle arbeidsstyrken. Med en kombinasjon av kompetanse og innovative løsninger, leverer Simployer markedsledende innsikt og beslutningsstøtte, opplæring og HRM-løsninger. For våre kunder betyr dette ganske enkelt HR-programvare og kunnskapsstøtte levert på en sømløs, enkel og forståelig måte.

Simployer støtter både operasjonelle og strategiske HR-prosesser.

Simployers ESG-rapport for 2023

I Simployer er vi dedikerte til å gjøre positive endringer og ha en meningsfull innvirkning. Vi verdsetter åpenhet, bærekraft og velvære for våre ansatte og interessenter.

Denne rapporten viser vår pågående ESG-reise. I løpet av de siste to årene har vi gjort fremskritt og lært mye, men vi vet at det fortsatt er mer å gjøre for å bli enda mer bærekraftige.

Gå til rapporten 


ESG står for Environmental, Social and Governance (på norsk: miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold).

Teknologi med mennesker i fokus

Simployer gir deg et intuitivt verktøy som setter lederen i førersetet, og gjør ting enkelt og relevant for den ansatte, samt klare og forutsigbare for HR. Dette er resultatet av å bygge et HRM-system med mennesker i sentrum.

Vi kaller det people first technology.

Vi holder personopplysningene dine trygge

Med mange ansatte er det mye personlig informasjon å holde styr på, og som må være oppdatert. GDPR stiller strenge krav til hvordan selskaper håndterer informasjon om ansatte. Simployer sørger for sikker lagring og rollestyrt tilgang, noe som bidrar til høy datakvalitet og god oversikt for HR. HR og HR-system hviler på en sikker og moderne HR-datamodell. Det sikrer at dataene lagres sikkert, at de utveksles under strenge identitetskontroller og tilgangshåndtering, og at de ikke blir endret, tapt eller ødelagt på en uautorisert måte - av en eller annen grunn.

Kortere vei til praktisk innsikt og gode beslutninger

Gjennom vår digitale kunnskapstjeneste gjør vi det enkelt for ledere og spesialister innen HR, lønn, regnskap, skatt og HMS å ta bedre beslutninger og styrke deres kompetanse. Vi har et stort rådgivningssystem i Sverige og Norge som sikrer at kvalitetssikret og oppdatert innhold formidles. Dette gjør veien til innsikt og handling så kort som mulig.

Vil du vite mer om våre selskaper og vår historie, besøk Simployer Group.

Søkte du etter Infotjenester?
Du har kommet til rett sted.

I 2020 skiftet Infotjenester navn til Simployer for å samle alle våre tjenester under en paraply for å gjøre det enklere for deg som kunde å benytte deg av alle våre tjenester. Vi er fortsatt de samme menneskene og tjenesten er den samme - bare bedre.

Ta gjerne kontakt om du vite mer om dette - info.no@simployer.com

Vår felles fortelling

Gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver

Simployer tilbyr løsninger som på en sømløs, forenklende og forståelig måte gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver. Ledere som ønsker å lede bedre – ved å inspirere, engasjere og utvikle sine medarbeidere  – velger våre løsninger.

Vi lever for å skape et bedre arbeidsliv – for alle. Våre forenklende løsninger gir handlingsrom. De gir hver enkelt større mulighet til å realisere sitt potensial, uavhengig av om de er arbeidsgiver eller arbeidstaker. 

Ved å vie oss til å hjelpe arbeidsgivere å være gode, gjør vi ansatte i stand til å nå sitt potensial. Ganske enkelt, egentlig!

Når gode arbeidsgivere tar gode valg for sine ansatte, gagner det alle. Det betyr at samfunnet vårt får mer ut av sin viktigste ressurs; menneskene. Når vi gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, styrker vi stillingen til den enkelte leder, virksomhet, marked og samfunn. Arbeidet vårt har verdi som ikke bare kan måles i kroner og øre.

Gjensidig lidenskap for mennesker og innovasjon

Vi er Simployees. En familie, forent av gjensidig lidenskap for mennesker og innovasjon. Vi lever merkevaren, har sterk drivkraft og et brennende ønske om å lykkes – sammen. Vår viktigste ressurs er folka våre. Trivsel på jobb gir både profesjonell og personlig utvikling. Det er en forutsetning for at vi skal lykkes, fordi det omsettes til høy lønnsomhet og fornøyde kunder.

I Simployer skal det alltid være rom for å drømme stort. Det gir oss muligheten til å prøve, feile og prøve igjen – slik at vi alltid leverer de beste tjenestene til våre kunder.

I nesten fire tiår har vi hatt den samme visjonen; hjelpe kundene våre med å bli bedre ved å gjøre det enklere å være en god arbeidsgiver. For å oppfylle visjonen, takler vi utfordringer på strak arm med stor tilpasningsevne. Vi må hele tiden tilpasse oss utviklingen i en skiftende verden med sterk konkurranse. Som en anerkjent tankeleder er vi en first mover. Alltid et skritt foran.

Nå legger vi ut på en ny reise. Vi skal dedikere oss til å gjøre det enkelt å være en god arbeidsgiver i hele Nord-Europa. Vi har alle egenskapene vi trenger for å lykkes. Viktigst av alt; vi har en lidenskap for mennesker.