Dette er Simployer

Simployer støtter og forenkler arbeidsdagen for ledere, HR og ansatte for over 1,2 millioner brukere i Norge og Sverige. Kombinasjonen av moderne teknologi og lokale tilpasninger gjør at våre kunder kan bruke tiden sin på verdiskapende HR og ledelse. Det som gjør Simployer unik og annerledes, er at vi tilbyr kundene våre både HR-programvare og personlig HR-støtte i en og samme løsning.

Simployer hjelper arbeidsgivere til å inspirere, administrere og utvikle arbeidsstyrken. Med en kombinasjon av kompetanse og innovative løsninger, leverer Simployer markedsledende innsikt og beslutningsstøtte, opplæring og HRM-løsninger. For våre kunder betyr dette ganske enkelt HR-programvare og kunnskapsstøtte levert på en sømløs, enkel og forståelig måte.

Simployer støtter både operasjonelle og strategiske HR-prosesser.

Simployer hjelper bedrifter med å gjøre ansattreisen til en suksess - ved å administrere, utvikle og inspirere.
terrain

30

people

1.200.000

business

15.000

emoji_people

250+

Teknologi med mennesker i fokus

Simployer gir deg et intuitivt verktøy som setter lederen i førersetet, og gjør ting enkelt og relevant for den ansatte, samt klare og forutsigbare for HR. Dette er resultatet av å bygge et HRM-system med mennesker i sentrum.

Vi kaller det people first technology.

Vi holder personopplysningene dine trygge

Med mange ansatte er det mye personlig informasjon å holde styr på, og som må være oppdatert. GDPR stiller strenge krav til hvordan selskaper håndterer informasjon om ansatte. Simployer sørger for sikker lagring og rollestyrt tilgang, noe som bidrar til høy datakvalitet og god oversikt for HR. HR og HR-system hviler på en sikker og moderne HR-datamodell. Det sikrer at dataene lagres sikkert, at de utveksles under strenge identitetskontroller og tilgangshåndtering, og at de ikke blir endret, tapt eller ødelagt på en uautorisert måte - av en eller annen grunn.

Kortere vei til praktisk innsikt og gode beslutninger

Gjennom vår digitale kunnskapstjeneste gjør vi det enkelt for ledere og spesialister innen HR, lønn, regnskap, skatt og HMS å ta bedre beslutninger og styrke deres kompetanse. Vi har et stort rådgivningssystem i Sverige og Norge som sikrer at kvalitetssikret og oppdatert innhold formidles. Dette gjør veien til innsikt og handling så kort som mulig.

Vil du vite mer om våre selskaper og vår historie, besøk Simployer Group.

Søkte du etter Infotjenester?
Du har kommet til rett sted.

I 2020 skiftet Infotjenester navn til Simployer for å samle alle våre tjenester under en paraply for å gjøre det enklere for deg som kunde å benytte deg av alle våre tjenester. Vi er fortsatt de samme menneskene og tjenesten er den samme- bare bedre.

Ta gjerne kontakt om du vite mer om dette - info.no@simployer.com

Vil du å lese mer om Simployer?

I konsernbrosjyren vår kan du lese mer inngående om hvem vi er og hva vår virksomhet består i. Her finner du dessuten årsrapport og regnskapstall.