Vi gjør det enkelt å være god på HMS

Usikker på hvordan dere gjennomfører HMS-arbeidet i praksis? Vår erfaring er at det ikke er så mye som skal til, hvis man bare bruker tid på de riktige tingene.

Å være god på HMS handler blant annet om gjennomføringsevne og det å legge til rette for medvirkning fra medarbeiderne.

Ulike løsninger - tilpasset ulike behov

Vi har verktøyene som gjør det enkelt å jobbe effektivt og målrettet med HMS for hele virksomheten. Vi gjør ikke selve jobben for dere, men vi legger til rette for å jobbe riktigere og raskere - og ikke minst; vi gjør det mye enklere å være god.

thumb_up

Oversikt

notifications

Gjennomføring

cloud

Dokumentasjon

call_made

Forbedring

people

Fagstøtte

star

Kompetanse

For å jobbe systematisk med sikkerhet, er vi avhengig av å ha alle medarbeiderne våre med oss. I tillegg til å ha en god løsning for å registrere avvik, har vi HMS-håndbok med alle krav, rutiner, handlingsplaner osv. på ett sted.
Stein Hjelle / HMS-ansvarlig i Mørenett

Hvorfor velge våre HMS-verktøy?

  • Våre verktøy gir tydelige rutiner for hva som skal gjøres og forventes, og bidrar til mer effektive arbeidsprosesser og mindre rom for uklarheter og negative arbeidsmiljøfaktorer.
  • Våre verktøy bidrar til, og muliggjør, godt lederskap og godt medarbeiderskap ved at vi formidler erfaringsbasert beste praksis tilpasset bransje og virksomhet.
  • Våre verktøy forenkler informasjon, kommunikasjon og medvirkning fra arbeidstakere, noe som igjen fører til mer engasjement, kontinuerlig forbedring og bedre resultater.
  • Våre verktøy gjør det enkelt å synliggjøre også positive arbeidsmiljøtiltak og stimulere til ytterligere forbedringer, noe som igjen gir bedre resultater på bunnlinjen til slutt.

Vil du vite mer om fordelene ved våre moduler for HMS?

Hei! Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HMS? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!
Hilsen Henrik Malmström

Vil du jobbe mer effektivt med HMS?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Jeg godtar Simployers vilkår ved å sende inn dette skjemaet.