Siste fra nyhetsbrevet

Alltid oppdatert med siste nytt fra Simployer. Du kan også følge oss på Facebook, LinkedIn og Instagram.

today 13.11.2017
Produktønsker - Har du forslag til forbedringer i produktene våre? Vi tar gjerne imot dine innspill.
today 07.11.2017
Plikt til å reagere ved seksuell trakassering - #metoo-kampanjen har satt kraftig søkelys på seksuell trakassering. Både som arbeidsgiver og arbeidstaker har du plikt til å jobbe for å forebygge og stoppe dette.
today 07.11.2017
Må din virksomhet ha personvernombud? - Når den nye personvernforordningen trer i kraft i mai 2018 må langt flere enn i dag ha personvernombud.
today 06.11.2017
Må tenke nytt om endringsledelse - Nei, det er ikke alle arbeidstakere som reagerer med sorg og motstand på endringer. NHH-professor mener ledere og HR må tenke nytt om endringsledelse i et arbeidsliv i kontinuerlig endring.
today 01.11.2017
Dette innebærer de nye reglene for dagdiett - Skattedirektoratet endret på kort varsel forståelsen av hvem som kan få trekkfri kostgodtgjørelse på dagsreiser. Endringen trådte i kraft 1. november.
today 27.10.2017
Skattedirektoratet har "forenklet" reglene om trekkfri dagdiett - Skattedirektoratet har kommet med en kunngjøring som omhandler hvem som kan få trekkfri kostgodtgjørelse (dagdiett) på dagsreiser i Norge. De nye reglene trer i kraft 1. november 2017.
today 25.10.2017
Element Logic har valgt Simployer HRM - Element Logic AS har valgt Infotjenester som samarbeidspartner for implementering av HRM-løsningen Simployer.
today 23.10.2017
Hva er forskjellen på avskjed og oppsigelse? - Begge deler medfører at en ansatt mister jobben, men det ene er mer alvorlig enn det andre.
today 23.10.2017
Når har du krav på fri fra jobben? - Barna skal begynne på skolen, du skal flytte inn i ny leilighet eller en slektning er død. Har du krav på fri fra jobben – og skal du trekkes i lønn? Sjekk om du kan regelverket bedre enn andre lesere!
today 23.10.2017
Dette må HR vite om ny personopplysningslov - GDPR - Med nye personvernregler får ansatte blant annet rett til innsyn i interne HR-dokumenter som rekrutteringsnotater, vurderinger og varslingssaker. Mange bør vurdere å legge om rutinene.
today 17.10.2017
Chemring Nobel AS velger Simployer på HRM-systemer - Løsningen til Chemring Nobel AS omfatter skybaserte løsninger for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri/permisjoner, kompetanse, reise og utlegg, sykefravær og oppfølging av sykefravær samt personalhåndbok.
today 16.10.2017
Slik kan pendlere spare tusenlapper på foreslått endring - Med et enkelt grep kan arbeidsgiver og arbeidstaker spare 22.000 kroner i skatter og avgifter, dersom regjeringens forslag til ny pendlerskatt blir vedtatt.
today 12.10.2017
Dobler skatten på elbil som firmabil - Til nå har det vært svært gunstig å ha elbil som firmabil. I statsbudsjettet foreslår regjeringen å doble skatten. Det vil gi en skatteøkning på rundt 40.000 kroner i året for dem som har en Tesla S som firmabil.
today 12.10.2017
Kraftig momsøkning for reiselivsnæringen - Momssatsen for hotellovernattinger, transport, museer og idrettsarrangementer økes fra 10 til 12 prosent i forslaget til statsbudsjettet for 2018. – Et sjokk, mener NHO Reiseliv.
today 10.10.2017
Disse reisereglene er det "umulig" å forstå - Til tross for flere lovnader om forenkling; regelverket for å dekke ansattes reiseutgifter er minst like komplisert som før. Infotjenesters økonomiekspert har listet opp 4 problemstillinger svært mange sliter med.
today 09.10.2017
- Viktigere med et godt lag enn god kjemi på jobben - Hva skjer når du håndplukker 65 fantastiske personer til å jobbe sammen? Marco Elsafadi opplevde mange konflikter, og mener vi må slutte å strebe etter god kjemi når vi skal bygge et godt lag.
today 04.10.2017
Simployer utvider og blir Skandinavias ledende HR-leverandør - Simployer utvider og kjøper den svenske HR-tech leverandøren Netcompetence. Oppkjøpet gjør at Simployer med dette blir en komplett leverandør av operativ og strategisk HR.
today 01.10.2017
Produktutvikling i Infotjenester - Vi er heldige som har mange engasjerte kunder som daglig kommer med innspill til våre produkter. En av våre oppgaver er å vurdere hvert enkelt av disse ønskene.
today 26.09.2017
Ikke alt på reiseregningen er skattefritt - Hva skal til for at utgifter på tjenestereisen kan refunderes trekkfritt?
today 25.09.2017
- Ledere som ikke tenker på ansattes helse bør finne seg noe annet å gjøre - Toppidrettstrener og sykkelkommentator Johan Kaggestad går hardt ut mot ledere som bare tenker fag, og ikke tar hensyn til ansattes mentale, fysiske og sosiale liv.
Del siden: