Siste fra nyhetsbrevet

Alltid oppdatert med siste nytt fra Simployer. Du kan også følge oss på Facebook, LinkedIn og Instagram.

today 01.10.2017
Produktutvikling i Infotjenester - Vi er heldige som har mange engasjerte kunder som daglig kommer med innspill til våre produkter. En av våre oppgaver er å vurdere hvert enkelt av disse ønskene.
today 17.10.2017
Chemring Nobel AS velger Simployer på HRM-systemer - Løsningen til Chemring Nobel AS omfatter skybaserte løsninger for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri/permisjoner, kompetanse, reise og utlegg, sykefravær og oppfølging av sykefravær samt personalhåndbok.
today 16.10.2017
Slik kan pendlere spare tusenlapper på foreslått endring - Med et enkelt grep kan arbeidsgiver og arbeidstaker spare 22.000 kroner i skatter og avgifter, dersom regjeringens forslag til ny pendlerskatt blir vedtatt.
today 12.10.2017
Kraftig momsøkning for reiselivsnæringen - Momssatsen for hotellovernattinger, transport, museer og idrettsarrangementer økes fra 10 til 12 prosent i forslaget til statsbudsjettet for 2018. – Et sjokk, mener NHO Reiseliv.
today 12.10.2017
Dobler skatten på elbil som firmabil - Til nå har det vært svært gunstig å ha elbil som firmabil. I statsbudsjettet foreslår regjeringen å doble skatten. Det vil gi en skatteøkning på rundt 40.000 kroner i året for dem som har en Tesla S som firmabil.
today 10.10.2017
Disse reisereglene er det "umulig" å forstå - Til tross for flere lovnader om forenkling; regelverket for å dekke ansattes reiseutgifter er minst like komplisert som før. Infotjenesters økonomiekspert har listet opp 4 problemstillinger svært mange sliter med.
today 09.10.2017
- Viktigere med et godt lag enn god kjemi på jobben - Hva skjer når du håndplukker 65 fantastiske personer til å jobbe sammen? Marco Elsafadi opplevde mange konflikter, og mener vi må slutte å strebe etter god kjemi når vi skal bygge et godt lag.
today 04.10.2017
Simployer utvider og blir Skandinavias ledende HR-leverandør - Simployer utvider og kjøper den svenske HR-tech leverandøren Netcompetence. Oppkjøpet gjør at Simployer med dette blir en komplett leverandør av operativ og strategisk HR.
today 26.09.2017
Ikke alt på reiseregningen er skattefritt - Hva skal til for at utgifter på tjenestereisen kan refunderes trekkfritt?
today 25.09.2017
Slik bør HR og ledere håndtere teknologirevolusjonen - Aldri før har teknologien utviklet seg så fort, og aldri før har kunnskapen gått så fort ut på dato. Likevel løser det ingenting å bytte ut eldre ansatte med unge digitale hoder, sier en av Norges fremste teknologer.
today 25.09.2017
- Ledere som ikke tenker på ansattes helse bør finne seg noe annet å gjøre - Toppidrettstrener og sykkelkommentator Johan Kaggestad går hardt ut mot ledere som bare tenker fag, og ikke tar hensyn til ansattes mentale, fysiske og sosiale liv.
today 18.09.2017
Simployer by Infotjenester er hovedsponsor av sykkel-VM i Bergen - Simployer er på plass i Bergen for å sette sitt preg på VM-byen.
today 13.09.2017
Ja, arbeidsgiver kan planlegge med overtid - Overtid kan bare pålegges når det er et særlig og tidsavgrenset behov for det. Likevel er det lov til å planlegge med overtid i noen sammenhenger.
today 12.09.2017
Så mye kan uføre jobbe uten å miste rettigheter - Etter snart to år med et mer fleksibelt regelverk for å jobbe ved siden av uføretrygd er det fortsatt mange som ikke vet at risikoen for å miste rettigheter er borte, tror Infotjenesters rådgiver.
today 08.09.2017
Beviskrav når underslag fører til oppsigelse - - Så lenge arbeidsgiver mener jeg har gjort underslag må beviskravet være det samme som i en straffesak, mente en avskjediget arbeidstaker. Nei, konkluderer Høyesterett.
today 08.09.2017
Great Place to Work Institute Norge velger Simployer HRM system - Løsningen til Great Place to Work omfatter skybaserte løsninger for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri/permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær og utlegg. Samt digital håndbok for HMS.
today 01.09.2017
Kahoot! AS valgte Simployer HRM-håndbok - Kahoot! AS valgte Simployer HRM håndbok. Løsningen til Kahoot! omfatter skybasert løsning for digital personalhåndbok på engelsk for selskapet.
today 29.08.2017
Sjekkliste for varsling av kritikkverdige forhold - Fra i sommer skal alle virksomheter med minst 5 ansatte ha rutiner for varsling av kritikkverdige forhold. Her er sjekklisten du må gjennom for å sikre at du følger loven.
today 07.09.2017
Mobil og bredbånd dekket av jobben - Mange får telefon og privat internettlinje dekket av arbeidsgiver. Her er reglene du bør kjenne til.
today 10.10.2017
Når skal du gi ansatte en advarsel? - Det finnes ingen lovregler knyttet til advarsler. Likevel er det noen ting du bør vite før du gir en ansatt en advarsel.
Del siden: