Siste fra nyhetsbrevet

Alltid oppdatert med siste nytt fra Simployer. Du kan også følge oss på Facebook, LinkedIn og Instagram.

today 01.10.2017
Produktutvikling i Infotjenester - Vi er heldige som har mange engasjerte kunder som daglig kommer med innspill til våre produkter. En av våre oppgaver er å vurdere hvert enkelt av disse ønskene.
today 26.09.2017
Ikke alt på reiseregningen er skattefritt - Hva skal til for at utgifter på tjenestereisen kan refunderes trekkfritt?
today 25.09.2017
- Ledere som ikke tenker på ansattes helse bør finne seg noe annet å gjøre - Toppidrettstrener og sykkelkommentator Johan Kaggestad går hardt ut mot ledere som bare tenker fag, og ikke tar hensyn til ansattes mentale, fysiske og sosiale liv.
today 25.09.2017
Slik bør HR og ledere håndtere teknologirevolusjonen - Aldri før har teknologien utviklet seg så fort, og aldri før har kunnskapen gått så fort ut på dato. Likevel løser det ingenting å bytte ut eldre ansatte med unge digitale hoder, sier en av Norges fremste teknologer.
today 18.09.2017
Simployer by Infotjenester er hovedsponsor av sykkel-VM i Bergen - Simployer er på plass i Bergen for å sette sitt preg på VM-byen.
today 13.09.2017
Ja, arbeidsgiver kan planlegge med overtid - Overtid kan bare pålegges når det er et særlig og tidsavgrenset behov for det. Likevel er det lov til å planlegge med overtid i noen sammenhenger.
today 12.09.2017
Så mye kan uføre jobbe uten å miste rettigheter - Etter snart to år med et mer fleksibelt regelverk for å jobbe ved siden av uføretrygd er det fortsatt mange som ikke vet at risikoen for å miste rettigheter er borte, tror Infotjenesters rådgiver.
today 08.09.2017
Great Place to Work Institute Norge velger Simployer HRM system - Løsningen til Great Place to Work omfatter skybaserte løsninger for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri/permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær og utlegg. Samt digital håndbok for HMS.
today 08.09.2017
Beviskrav når underslag fører til oppsigelse - - Så lenge arbeidsgiver mener jeg har gjort underslag må beviskravet være det samme som i en straffesak, mente en avskjediget arbeidstaker. Nei, konkluderer Høyesterett.
today 07.09.2017
Mobil og bredbånd dekket av jobben - Mange får telefon og privat internettlinje dekket av arbeidsgiver. Her er reglene du bør kjenne til.
today 01.09.2017
Kahoot! AS valgte Simployer HRM-håndbok - Kahoot! AS valgte Simployer HRM håndbok. Løsningen til Kahoot! omfatter skybasert løsning for digital personalhåndbok på engelsk for selskapet.
today 29.08.2017
Sjekkliste for varsling av kritikkverdige forhold - Fra i sommer skal alle virksomheter med minst 5 ansatte ha rutiner for varsling av kritikkverdige forhold. Her er sjekklisten du må gjennom for å sikre at du følger loven.
today 29.08.2017
Slik bør ledere håndtere mistanke om rusproblemer - - Ledere må få trening i hvordan de skal håndtere mistanke om rus og avhengighet. Det sier Akan, som mener det ofte går for lang tid før arbeidsgivere tar tak i problemet.
today 28.08.2017
Var helt sykmeldt - skadet seg på jobb ​ - Dobbelt uflaks for den uheldige mannen: Han fikk avslag på krav om yrkesskadeerstatning. Det hele startet med at han påtok seg å gjøre en kontroll på jobben selv om han var 100 % sykmeldt.
today 15.08.2017
Kan arbeidsgiver dekke kollisjonsskader og bøter? - Arbeidsgiver kan dekke utgifter til ansatte som krasjer bilen eller får bøter når de bruker egen bil i jobben, men hvorvidt pengene er skattepliktige avhenger av hva som har skjedd.
today 15.08.2017
Lover å forenkle mer for arbeidslivet - Da kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner besøkte Infotjenester lovet han å holde videre trykk på digitalisering og forenkling for arbeidslivet.
today 15.08.2017
Slik blir sykmeldingen digitalisert - I vår ble sykmeldingen digitalisert for de fleste arbeidstakere, og i løpet av høsten blir også søknaden om sykepenger digitalisert.
today 14.08.2017
Rett til fri ved skole eller barnehagestart? - Tusenvis av norske arbeidstakere vil i disse dager følge poden til første dag i barnehage- eller skole. Har de rett til fri med lønn?
today 02.08.2017
Aktive arbeidstakere blir smartere - Fysisk aktivitet gir ikke bare friskere ansatte og lavere sykefravær, det gjør også arbeidstakerne smartere og mer kreative.
today 01.08.2017
Hadde rett til å avslutte seniorpolitiske tiltak - Høyesterett kom enstemmig til at arbeidsgiver ensidig kunne avslutte en seniorpolitisk ordning for to medarbeidere, som gikk ut på at de kunne arbeide 80% med full lønn.
Del siden: LinkedIn twitter