Se gratis webinar:

Slik måler du engasjement demo av &frankly

Simployer og &frankly går sammen for å skape økt engasjement på arbeidsplassen.

I dette webinaret vil du lære mer om hvordan måling av engasjement foregår. Vi viser deg hvordan løsningene til &frankly lar deg ta pulsen på organisasjonen, slik at du kan iverksette målrettede tiltak i sanntid og dermed øke engasjementet blant medarbeiderne. Forskning viser at økt engasjement fører til mindre sykefravær, mer lojalitet og økt lønnsomhet.

I forbindelse med lanseringen av &frankly i Norge, følger vi opp webinaret 22/4 med dette webinaret som er dedikert til &frankly som verktøy. Salgssjef i Simployer, Kenneth Reid, skal sammen med &frankly-gründer Caroline Fjellner vise verktøyene og demonstrere hvor enkelt det er å måle og øke engasjementet på arbeidsplassen.

Simployer + &frankly = sant

Simployer kjøpte den svenske software-leverandøren &frankly i desember 2020, og kan dermed tilby det norske markedet et helhetlig HRM-system som også løfter trivsel og engasjement på jobb.

Kort fortalt er &frankly en skybasert tjeneste for måling av engasjement på arbeidsplassen. &frankly hjelper deg med å sette engasjement og trivsel øverst på agendaen.

Simployer og &frankly deler en felles visjon om å gjøre det enkelt å være en god arbeidsgiver.

Vi snakker om:

  • Simployer + &frankly = økt engasjement på arbeidsplassen
  • Engasjement på arbeidsplassen; fordeler for virksomheten, toppledelsen, HR, ledere og medarbeidere
  • Demonstrasjon av løsningen
  • Spørsmål og svar

 

Sendt direkte 6. mai 2021

play_arrow Se gratis webinar: Slik måler du engasjement, demo av &frankly