Se gratis webinar:

Nå er det ekstra kostbart å bomme med dårlige on- og offboardingsrutiner

Nå er det arbeidstakers marked og kampen om gode nyansatte er tøffere enn noen gang. Å ha fokus på en god start, og avslutning, på arbeidsforholdet er derfor alfa og omega.   

I dette webinaret snakker Simployers HR- og ledelsesrådgiver Fam Camilla Viksand Manson om hvorfor en god on- og offboarding er to av hovedfaktorene i en vellykket ansattreise.

En god onboarding  legger til rette for et godt mottak av nyansatte og er selve grunnlaget for godt kollegaskap, rollemestring og ikke minst tilhørighet til den nye arbeidsplassen. Samtidig er onboarding avgjørende for å få nye medarbeidere produktive raskest mulig og øker sannsynligheten for at den ansatte blir værende i rollen.

Hvorfor er egentlig en god offboarding viktig?  En god og forankret offboardingsprosess kan sikre en positiv og profesjonell avslutning på arbeidsforholdet, samtidig som prosessen kan sørge for positive effekter senere.

I tillegg til Fam Manson deltar salgsrådgiver (KAM) i Simployer, Øyvind Johansen, som vil vise hvordan et HRM system kan støtte både ledere og HR i on- og offboardingsprosessen.


Dette webinaret ble sendt direkte 25. august 2022.

play_arrow Nå er det ekstra kostbart å bomme med dårlige on- og offboardingsrutiner