Se gratis webinar:

Engasjerte medarbeidere i en ny hverdag

Mer enn før handler det om å rekruttere de riktige medarbeiderne og ta vare de som sikrer verdiskapning. Et viktig stikkord er engasjement.Engasjement innenfor HR har et økende fokus, men hva betyr det egentlig og hvorfor er dette så viktig for virksomheten?

Vi beveger oss mot en ny arbeidshverdag der vi kommer til å jobbe mer og mer i hybride løsninger hvor vi alle må påvirke til å lage nye «kjøreregler» innad i de forskjellige organisasjonene. Denne nye hverdagen vil komme til å understreke behovet og viktigheten med å etablere nye kulturer og måle og drive engasjementet i virksomheten.

Også innenfor dette fagområdet er teknologi viktig for å kunne jobbe datadrevet. Vi skal derfor også snakke om hvordan man kan bruke digitale løsninger for å kunne støtte endringene i virksomheten fremover.

  • Caroline Fjellner er medgründer av &frankly og brenner for at flere skal trives på arbeidsplassen og på den måten skape sterkere og positiv organisasjonsutvikling.
  • Terje Kjenstad er Director of Customer Success i Simployer. Etter mer enn 25 år som leder har han gjort seg erfaringer om hva som fungerer når virksomheten står foran endringer.

Foredraget var en del av Peopletech, oktober 2021.

play_arrow Se gratis: Engasjerte medarbeidere i en ny hverdag