Simployer kompetanse­utvikling

Strukturert og strategisk kompetanse­utvikling sikrer langsiktige mål og vekst

  • Koble viktig kompetanse til roller, og sett krav eller ønskede nivåer

  • Kartlegg ferdigheter for nåværende og fremtidig rolle på individ- og teamnivå

  • Få verktøy til å jobbe strategisk og strukturert med kompetanseutvikling 

 

Book demo   Vil du vite mer?

En enklere arbeidshverdag

 

Simployer kompetanseutvikling identifiserer kompetansegap og potensiale på individ- og gruppenivå i visuelle rapporter. Smidig kompetansekartlegging og planleggingsverktøy sikrer at virksomheten dekker kompetansekravene på kort og lang sikt. Modulen gir HR og ledere mulighet til å planlegge og sette kompetanseforventninger og -nivåer for sentrale stillinger og roller i et digitalt grensesnitt. 

Verktøyet lar medarbeideren selv vurdere sine ferdigheter, på egenhånd eller sammen med nærmeste leder, noe som sikrer medvirkning og engasjement.

Simployer kompetanseutvikling muliggjør strategisk utvikling og utnyttelse av kompetanse i virksomheten. HR og ledere får verktøyene de trenger for å jobbe strukturert og målrettet, og medarbeiderne får et bevisst forhold til egne ferdigheter.


Noe for deg og din virksomhet?

 

Simployer kompetanseutvikling er utviklet for større virksomheter der kompetanseutvikling er høyt prioritert, uavhengig av bransje. Modulen leveres kun på Enterprise-nivå. Les mer om de ulike nivåene her.

Spør oss om alternativer for språkvalg

Simployer HRM er modulbasert og fleksibel  

 

Simployer kompetanseutvikling er en av modulene i systemet av byggeklosser som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.   

Uansett hvordan behovet deres er i dag, så kan det være greit å vite at det er enkelt å bygge ut systemet med flere moduler dersom ting endrer seg. Simployer kompetanseutvikling passer godt sammen med: 

  • Simployer dialog som øker kvaliteten på dialogen mellom medarbeidere og ledere. 
  • Simployer formell kompetanse har en sertifikatfunksjon for varsling når påkrevd formell kompetanse hos den enkelte medarbeider utløper.  

Hva er Simployer HRM?


Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten.


Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her


Hvorfor velge Simployer HRM?

people

Effektiviserer personalforvaltningen

security

Forenkler håndtering av personaldata

check_box

Øker datasikkerheten (GDPR)

person

Selvbetjente løsninger

settings_applications

Fremtidsrettet HR-teknologi

phone_iphone

Mobilt grensesnitt

vpn_key

Single sign-on

sentiment_satisfied_alt

Universelt utformet
(WCAG 2.0)

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer kompetanseutvikling?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud?

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!

Hilsen Henrik MalmströmFyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende. 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her