Se gratis webinar:

Slik forbedrer du prosessen for lønnsjustering

Vi gir praktiske råd til forbedring av lønnsjusteringsprosessen, samt demo av et helt nytt produkt fra Simployer som støtter HR og lederne i lønnsjusteringsprosessen.

Å justere ansattes lønn er en tidkrevende og kritisk prosess både for HR og ledere. Det kan være vanskelig for HR å ha overblikk over prosessen, særlig dersom den er basert på dokumenter som skal sendes frem og tilbake mellom leder og leders leder.

Lederne er avhengig av opplæring og informasjon for å sette lønnen riktig basert på firmaets policy, ansattes prestasjoner, historiske lønnsutvikling og andre faktorer.

I dette webinaret gir Simployers HR- og ledelsesrådgiver Fam Manson praktiske råd til hvordan man kan forbedre den svært viktige lønnsjusteringsprosessen. Produktsjef Eva Wagner gir en demonstrasjon av et helt nytt produkt fra Simployer som støtter HR og lederne i lønnsjusteringsprosessen.

Vi viser hvordan dere enkelt kan få overblikk i prosessen, hvordan man kan effektivisere selve prosessen og kommunikasjonen, og hvordan man hjelper mellomledere på vei.


Webinaret ble sendt direkte 16. november 2022.

play_arrow Slik forbedrer du prosessen for lønnsjustering