Se gratis webinar:

Derfor er god onboarding av nye medarbeidere ekstra viktig nå

Sendt direkte 23.september 2021 

I dette webinaret snakker Simployers HR- og ledelsesrådgiver Fam Camilla Viksand Manson om hvorfor en god, forutsigbar onboardingsprosess der den nyansatte blir tatt godt imot og opplever mestring, er ekstra viktig i dagens hybride, digitale kontorlandskap.  

God onboarding er avgjørende for å få nye medarbeidere kjapt på rett spor. Lær mer om støtteverktøyet Simployer Onboarding, som sikrer en profesjonell håndtering av onboardingsprosessen, fra arbeidsavtale til fullt integrert medarbeider. Dette gir økt verdiskapning og reduserer uønsket turnover. 

– Når du søker en ny jobb, blir du satt på prøve. Du må forberede deg og jobbe hardt for å bevise at du er rett kandidat for stillingen. Når du har fått jobben endres spillereglene. Nå er det virksomhetens tur til å sette inn støtet og bevise ovenfor deg at du valgte riktig da du takket ja til akkurat denne jobben, denne arbeidsplassen og disse kollegaene. Og det er her en god onboardingsprosess er avgjørende, sier Manson. 

Onboarding er en strukturert prosess som hjelper deg å ta imot og integrere nye medarbeidere på en best mulig måte. Prosessen sikrer en god oppstart, en god introduksjon hvor både det praktiske og det sosiale aspektet ivaretas. En god, gjennomtenkt prosess øker sjansen for at den ansatte raskt vil kunne bidra til å nå organisasjonens mål, og vil i tillegg skape et engasjement og oppleves som motiverende for den nye medarbeideren.  

I tillegg til Fam deltar salgsrådgiver (KAM) i Simployer, Øyvind Johansen, som viser frem Simployer Onboarding, en av våre 35 moduler som utgjør Simployer HRM. Verktøyet gir lederstøtte og sikrer en profesjonell og enhetlig håndtering av onboardingsprosessen, fra arbeidsavtale til fullt integrert medarbeider. 

play_arrow Se gratis webinar: Derfor er god onboarding ekstra viktig nå