Simployer + Visma.net Payroll = sant

Simployer og Visma.net tilbyr nå integrasjon mellom Simployers HRM-system og Visma sitt lønnssystem Visma.net Payroll.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications and PR
torsdag 25. november 2021
Lesetid: 1 Minutt

Som to ledende aktører innen lønns- og HRM-systemer betyr samarbeid og satsing mye for å støtte utviklingen i samfunnet og gi større verdi til kunder av begge selskapene. 

Simployer Marketplace  

Teknologidirektør i Simployer, Kristian Kolstad sier samarbeidet ikke bare er nødvendig, men også naturlig da begge selskapers visjon om effektivisering gjennom teknologi går hånd i hånd:

«Simployer har de siste årene gjort store investeringer i grunnleggende teknologi for solid integrasjonsevne og identitetshåndtering. Vi tror på økosystemer der vi sammen med andre leverandører kan skape gode arbeidsflyter for ansatte, ledere, HR og lønnsmedarbeidere. Dette skal vi fortsette å investere i.», sier Kristian Kolstad, CTO i Simployer Group 

Integrasjonen muliggjør gode arbeidsflyter mellom ansatte på tvers av avdelinger, ledere og lønnsmedarbeidere. I tråd med Simployers satsing videre vil også integrasjonen mellom Visma.net og Simployers HRM system bli videreutviklet etter hvert som det utvikles nye funksjoner fra begge systemer. 

«Jeg er veldig glad for at vi nå kan tilby integrasjon mellom HR-systemet Simployer og vårt eget lønnssystem Visma.net Payroll. Vi satser tungt på integrasjoner på vårt skybaserte lønnssystem, for å bistå våre kunder med å fjerne manuelle prosesser, slik at de kan bruke tiden sin på det som faktisk skaper verdi for sin bedrift.», sier Torstein Stølan, Kommersielt ansvarlig Visma.net Payroll i Visma. 

Økt lønnsfokus fra et HR-perspektiv 

Simployer lanserte for noen uker siden HRM-modulen Kompensasjon, som utfyller integrasjonen med Visma.net. ved å gi en helhetlig opplevelse av de ansattes lønn og naturalytelser.  Dette skaper økt transparens internt ved at man får oversikt over det totale beløpet arbeidsgiver investerer i den enkelte ansatte. 

Det beste fra to verdener innen HR og lønn 

Med Simployers HR-løsninger får du både operative og strategiske HR verktøy samt HR-rådgivere som svarer på over 60 000 spørsmål årlig fra våre kunder i Sverige og Norge. 

Visma.net Payroll er Vismas flaggskip innen lønn – en fullverdig skyløsning med smart automatikk, brukervennlig brukergrensesnitt og apper for både ansatte og ledere. 


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: