Simployer kjøper AlexisHR

HR-teknologi er en bransje i stadig utvikling, og nå tar Simployer et betydelig steg fremover med oppkjøpet av AlexisHR AB. Dette er ett av de største oppkjøpene i Simployers 40 år lange historie og representerer et solid byks mot å bli den ledende leverandøren av HR-løsninger i Nord-Europa.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications & PR
onsdag 14. februar 2024
Lesetid: 1 Minutt
Vigleik Takle, CEO Simployer

Samme fremtidsvisjon for HR

Ved å innlemme AlexisHR i Simployer sikrer vi en bedre kundeopplevelse for både våre nåværende og fremtidige kunder. AlexisHR har et moderne og intuitivt brukergrensesnitt, som sømløst innlemmer AI for smart funksjonalitet og som også enkelt integrerer med andre forretningssystemer. Med 40 års erfaring som markedsledende leverandør av HRM i Skandinavia, tar Simployer med seg den solide kunnskapen vi er kjent for videre. Kombinasjonen av vår HR ekspertise og AlexisHRs innovative evner åpner for spennende muligheter, når vi nå sammen kan tilby fremtidens HR-løsninger.

Hvem er AlexisHR?

AlexisHR ble grunnlagt i Sverige i 2019, og har raskt gjort seg bemerket, spesielt i SMB-segmentet. Med fokus på å utnytte AI for å forenkle HR-prosesser og forbedre ansattes opplevelser, har AlexisHR hatt stor vekst og fått en lojal kundebase, også utenfor Skandinavia.

Hva betyr dette for Simployer-kunder?

Med Simployers mangeårige ekspertise innen HR-løsninger supplert med AlexisHRs AI-drevne tilnærming, kan du i fremtiden forvente HR-løsninger som bidrar til å få ut det fulle potensialet i arbeidsstyrken deres. Simployer vil selvfølgelig være like dedikert til å betjene dine behov som vi har vært i nesten 40 år.

Ved å kjøpe AlexisHR er Simployer klare for å forandre måten HR-programvare brukes, og tilby nyskapende løsninger som hjelper bedrifter med å lykkes i en stadig skiftende verden.

Som administrerende direktør for Simployer er jeg stolt av å lede selskapet vårt inn i denne nye epoken av innovasjon og vekst, og jeg ser frem til de spennende mulighetene som ligger foran oss.

 

Vennlig hilsen, 

Vigleik Takle
CEO Simployer 


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: