Simployer ansetter ny HR-direktør

Eilin Gillesen er ansatt som Chief People and Culture officer i Simployer Group.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications and PR
torsdag 12. august 2021
Lesetid: 1 Minutt
Eilin Gillesen er ansatt som Chief People and Culture officer i Simployer Group.

Gillesen har lang fartstid i direktør-stolen etter å ha jobbet blant annet for Radisson SAS, Arcus-Gruppen og Siemens. Administrerende direktør i Simployer Thorfinn Hansen er svært fornøyd med ansettelsen av Gillesen. 

– Med Eilin på laget har vi fått en direktør for HR området med svært stor bredde og dybde i sin erfaring. Hun vil i tillegg til å sikre en god utvikling av vår organisasjon også være en viktig bidragsyter for våre tjenester. 

Gillesen startet i stillingen 1 august, og har brukt tiden til å bli godt kjent med menneskene og produktene. 

– Jeg gleder meg stort til å få anledning til å jobbe som HR-direktør i et av Skandinavias mest kjente HR tech selskaper. Jeg har lang erfaring innen HR fra ulike bransjer og ser for meg at jeg vil kunne tilby både HR faglig bredde og nye perspektiver innen fagfeltet både internt og eksternt.  Simployer er på en spennende og ambisiøs reise som jeg ser frem til å få være en del av.  Jeg vil nå få gleden av å jobbe med svært engasjerte og kompetente medarbeidere både innen tech og HR området. 

Simployer Group AS er et av Skandinavias største SaaS-selskaper. Selskapet har i over 35 år spilt en markedsledende rolle innen HR-løsninger og har både i Sverige og Norge eksperttjenester knyttet til lov, personell og økonomi fra et arbeidsgivers perspektiv. Selskapet har en klar strategi for sterk vekst i Nord-Europa gjennom et enhetlig og attraktivt tilbud til markedet. 

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: