Reichhold AS velger Infotjenester på HR-systemer

Løsningen til Reichhold AS omfatter skybaserte løsninger for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri/permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær, kompetanse og utlegg. Samt håndbøker for leder og personal.
fredag 19. mai 2017
Lesetid: 0 Minutt

Om Reichhold AS

(Industri og produksjon)

Reichhold er en av verdens største produsenter av umettet polyester resin for komposittindustrien med 19 produksjonsanlegg i Amerika, Europa, India, Kina og Midt Østen. Med sitt hovedsete og teknologi hovedsenter for teknologi og utvikling i North Carolina, US og fire regionale teknologi sentere, er Reichhold den mest verdensomspennende leverandør innen utvikling og produksjon av umettet polyester.

Hovedkontoret ligger i North Carolina, USA. Reichhold ble grunnlagt i 1927 av Henry Reichhold, og har i dag 1.300 ansatte hvorav 97 er ansatt i Norge. I Norge har Reichhold AS 2 lokasjoner; Sandefjord og Fredrikstad. Reichhold AS i Norge omsetter for kr 472 millioner (2015).


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: