Overhalla Betongbygg har valgt Simployer

Overhalla Betongbygg AS har valgt Infotjenester sitt HRM-system Simployer som sin nye HR-løsning. Løsningen inkluderer personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær, kompetanse, reise og utlegg samt personalhåndbok.
onsdag 12. juli 2017
Lesetid: 1 Minutt

HR-leder Mette Barstad ser frem til å ta i bruk Simployer.

- Overhalla Betongbygg er en bedrift i sterk vekst. Vi automatiserer prosesser i fabrikken og har et stort behov for å forenkle vårt HR–system. Vi har tro på at dette blir et godt verktøy for hele bedriften.

Historikk

Overhalla Cementvarefabrikk ble etablert så tidlig som i 1946 på Bjørnes i Overhalla. I over 70 år har familiebedriften vært leverandør av betongprodukter til det norske markedet.

I 1990 fikk bedriften mønsterbeskyttet en selvutviklet spalteplank for fjøs, som etter hvert ble landets mest brukte. Faktisk er nå over 700.000 meter produsert. Spalteplankproduksjonen innledet en ny æra, og var startskuddet for nye satsninger og investeringer.

Fra å være en forholdsvis lokal leverandør, gikk Overhalla Betongbygg på nittitallet gjennom en utvikling og ekspansjon som satte bedriften solid på kartet over store norske aktører i betongelementindustrien. Bedriftens omstillingsevne har vært et kjennetegn og en suksessfaktor, som har resultert i en omsetningsøkning fra 1 mill i 1990 til 350 mill i 2015. Dette førte også til at betongprodusenten fikk Betongelementprisen for kulturhuset Stormen i Bodø i 2015.

I dag er de en av landets største leverandører til fiskeri - og oppdrettsbransjen og har og har levert store landbasert oppdrettsanlegg med egenutviklet system. Det siste prosjektet er en av verdens største settefiskanlegg.

I juni 2013 innledet selskapet et større samarbeid og felles profil med tre andre bedrifter hvor Overhalla Gruppen AS er hovedaksjonær. Alle selskapene vil markedsføre seg under merkevaren Overhalla og gruppen vil være elementleverandør innen betong, tre og stål.

Les mer om bedriften her: https://overhallabetongbygg.no


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: