Ingen endringer i regulativet for innenlandsreiser

1. mars har tidligere vært datoen for endring av statens satser for innland når det gjelder reiseregulativet. Nå skjer det ingenting. Foreløpig.
Knut Arild VoldInnholdsprodusent
mandag 7. mars 2011
Lesetid: 1 Minutt

Mange bedrifter benytter statens satser i særavtalene når de utbetaler kjøregodtgjørelse, diett og annen godtgjørelse for reiser innenlands. Disse endringene trer som regel i kraft 1. mars hvert år. I år har det ikke kommet noen endring beløpene.

Statens særavtaler for reiser er forhandlet frem av staten som arbeidsgiver og de ansatte i offentlig sektor. Infotjenester er kjent med at det er planlagt forhandlinger, men at det foreløpig ikke blir noen endringer i satsene for kilometergodtgjørelse, diettgodtgjørelse og nattillegg for reiser innenlands.

Du kan holde deg oppdatert over reglene for reise- og oppholdsutgifter ved å delta på kurset: Reise- og oppholdsutgifter

Hold deg oppdatert om alle lover og regler innen lønn - still fagspørsmål til våre dyktige rådgivere. Alt dette får du ved å abonnere på oppslagsverket Lønn Info. (prøv gjerne gratis først)

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: