Infotjenester skal drive NHO-kurs

NHO vil øke sin satsing på kurs, og inngår avtale med Infotjenester om å drive Næringslivets Skole. Målet er å øke kurstilbudet betydelig.
torsdag 26. september 2013
Lesetid: 1 Minutt

Samarbeidsavtalen innebærer at NHOs kursvirksomhet tilbys av Infotjenester AS, under navnet Næringslivets Skole. NHOs medlemmer får dermed lett tilgang på gode kurs til rabatterte priser.

Avtalen har en varighet på fem år og målsetningen er at tilbudet skal øke betydelig i omfang.

- Vi tror at vi sammen med en profesjonell aktør som Infotjenester AS kan gi våre medlemmer kurs av høy faglig og pedagogisk kvalitet og dermed enda mer valuta for medlemskapet, sier Svein Oppegaard, direktør for arbeidslivspolitikk i NHO.

Han lanserte samarbeidet på NHOs HR-dag i formiddag.

Næringslivets Skole skal tilby kurs innen følgende kategorier:

- Problemstillinger knyttet til det å være arbeidsgiver
- Bransjespesifikke kurs
- Juridiske, økonomiske eller skattemessige problemstillinger

Thorfinn Hansen, adm. direktør i Infotjenester, og Kristin Skogen Lund, adm. direktør i NHO, signerte samarbeidsavtalen.

- Vi synes dette er en stor tillit å få, og opplever det som en bekreftelse på den kvaliteten vi har levert gjennom vårt kursarbeid for næringslivet gjennom mange år, sier administrerende direktør i Infotjenester, Thorfinn Hansen.

NHO og Infotjenester skal etablere et samarbeidsråd, som blant annet vil drøfte kursportefølje, kvalitet på kurs og kursholder og økonomiske forhold. Infotjenester vil kunne bruke NHOs navn og logo i markedsføringen av kurs under varemerket Næringslivets Skole.

Også NHOs landsforeninger ønskes velkommen til å tilby sine kurs under dette varemerket, dersom de ønsker det.


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: