Historisk kontrakt for Infotjenester

Infotjenester har signert sin største kontrakt noensinne med Olav Thon-gruppen.
fredag 9. mars 2012
Lesetid: 2 Minutter

NB: Infotjenester har byttet navn til Simployer etter at denne artikkelen ble skrevet

I februar inngikk Olav Thon-gruppen med 4500 ansatte en avtale med Infotjenester om kjøp av hele personalsystemet HRessurs.

– Gjennom denne avtalen viser vi til fulle at vårt personalsystem også passer for store og komplekse organisasjoner, sier markedssjef Terje Kjenstad i Infotjenester.

Kompleks organisasjon

Olav Thon-gruppen har fra før av Personalhåndbok, Lederhåndbok, HMS-håndbok og avvikssystem fra Infotjenester. Nå har de signert en millionkontrakt som medfører at de tar i bruk hele personalsystemet HRessurs.

– De hadde et behov for å få kontroll og systematikk på hele personalforvaltningen. Thon-gruppen er en kompleks organisasjon med 30 selvstendige selskaper og over 60 fysiske lokasjoner. Med HRessurs får de nå en helhetlig, felles tankegang for administrasjonen av daglige rutiner, fravær og oppfølging av medarbeidere, sier storkundeansvarlig Roar Hildebrandt i Infotjenester.

Lavere sykefravær

I løpet av 2012 vil 4500 ansatte i Olav Thons hoteller, eiendomsselskap og andre underselskaper omfattes av Infotjenesters personalsystem.

– Forventingen til Thon-gruppen er at de nå skal få bedre kontroll og oversikt slik at de kan spare tid brukt på administrative oppgaver. I tillegg håper de at sykefraværet vil gå ned gjennom at de får et økt fokus på og økt kvalitet i oppfølgingen av sykmeldte, sier Hildebrandt.

Avtalen med Thon-gruppen er den største kontrakten Infotjenester har signert siden gründer Bjørn Garder startet Sarpsborgfirmaet for 27 år siden.

Unik fagkompetanse

– De aller fleste personalsystem er bygget ut i fra et behov for kontroll for administrasjonen. Vårt utgangspunkt var å frigjøre tid for lederne ved å systematisere og kvalitetssikre prosesser. Det er vår styrke. I tillegg har vi en unik fagkompetanse på arbeidslivets spilleregler gjennom vår store og erfarne avdeling med juridiske rådgivere, sier Terje Kjenstad.

Hvis du er interessert i å lese mer om vårt HR-system, kan du gå inn på denne siden. Systemet passer for bedrifter av alle størrelser og har bevist integrasjon mot systemer fra SAP, Portia Chronos, Personec, Visma, Huldt & Lillevik og Formula Lønn og Personal.


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: