Guard Automation AS valgte Infotjenester på HRM-system

Løsningen til Guard Automation AS omfatter skybaserte løsninger for personalarkiv, ferie, fri/permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær, lederprosessen onboarding, og avvikssystem.
torsdag 18. mai 2017
Lesetid: 1 Minutt

Om Guard Automation AS

(Automasjon og -utstyr, Konsulenter, IT-konsulenter og rådgivning)

Det er et stadig større behov for systemintegrasjon, modernisering og optimalisering i tekniske anlegg og vi brenner for å gi våre kunder en moderne løsning som bringer oss inn i morgendagen. Med mere enn 30 års erfaring innen VA, industri, energi og samferdsel møter vi våre kunders ønsker og løser deres utfordringer.

Vår suksess er bygget på tillit. Vi skal bruke denne tilliten til å vise oss som en ansvarlig partner innen automasjon og systemintegrasjon. Med høy etisk standard og bærekraftige løsninger bidrar vi til å minimere både teknisk og økonomisk risiko for våre kunder. For oss handler det om å bygge relasjoner slik at vi sammen med kunden kan nå våre felles mål og ambisjoner. Derfor liker vi også utfordringer, og de må gjerne være komplekse. Vår gjennomføringskraft skal sikre at vi når målene – hver gang! Det har vi gjort i over 30 år for mere enn 200 kunder med god innsats fra våre over 100 meget kompetente medarbeidere.


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: