Fixel velger Simployer på HRM system!

Løsningen til Fixel omfatter skybasert løsning for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær og sykefraværsoppfølging, utlegg, digital HMS-håndbok og HMS avvikssystem.
mandag 16. april 2018
Lesetid: 1 Minutt

- Vi gleder oss til å benytte Simployer som en del av digitaliseringsprosessen hos oss. Systemet ser fint ut, kundekontaktene følger opp, og de har spennende planer for utvikling av systemet i fremtiden, sier driftskoordinator Daniel Prag. 

 

Elektriker på dagen

Fixel - Din elektriker på dagen AS - er et unikt elektrofirma. De garanterer elektriker på dagen i Oslo og Akershus. Deres dyktige montører tar nye oppdrag døgnet rundt, hver eneste dag, hele året.

Dyktige fagfolk

Fixel bruker mye tid og ressurser på rekruttering av dyktige og profesjonelle medarbeidere. Dette garanterer at kundene nyter godt av kvalifiserte fagfolk.

De mener at kundene fortjener det beste og derfor rekrutterer de kun erfarne elektrikere med Fagbrev Gr. L. I tillegg følger både serviceledere og en kontrollør opp hvert enkelt oppdrag som utføres. Denne tette kontrollen reflekteres i de grundige tekniske dokumentene som leveres når elektrojobbene er sluttført.

Les mer her: https://www.fixel.no/


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: