Elcom AS velger Simployer på HRM system!

Løsningen til Elcom AS omfatter skybasert løsning for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær, sykefraværsoppfølging og kompetanse. I tillegg inneholder løsningen digitale håndbøker for personal, leder og HMS, samt HMS avvikssystem.
torsdag 12. april 2018
Lesetid: 1 Minutt

- Fremtiden er elektrisk og det som kan bli digitalisert, vil bli digitalisert. Vårt virkeområde er å være en bedrift som har kompetanse til å hjelpe kunden med digitale og elektriske løsninger for fremtiden. Da må vi også benytte fremtidsrettede løsninger i arbeidet vi utfører internt. Digitalt og effektivt HRM-system er derfor en viktig del av bedriftens utvikling og tilpasning til fremtiden, sier HR leder Ingvild Wahl om hvorfor Elcom har valgt Simployer. 

Allsidig og kompetent

Siden oppstarten i 1998 har Elcom AS vokst fra å være en liten tomannsbedrift til å bli en av Trøndelags mest allsidige og kompetente elektrobedrifter. Fra hovedkontoret i kystbyen Rørvik, midt i skipsleia langs namdalskysten, håndterer de nå om lag 45 ansatte små og store oppdrag – til vanns og til lands.

Elcom har lang erfaring og bred kompetanse innen alt av elektriske installasjoner, og har spesialkompetanse innen maritim elektro, elektronisk kommunikasjon, industriautomasjon, byggelektro, belysning og varmepumper.

Det å operere med et så vidt produktspekter er krevende nok i seg selv. De har likevel valgt å legge lista enda høyere, ved at de skal skape tillit gjennom høy kompetanse og kvalitet.

Elcom AS er både ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: