Bilia har inngått avtale med Infotjenester

Bilia Personbil AS har valgt Infotjenester som samarbeidspartner for implementering av ny HR-løsning.
torsdag 2. februar 2017
Lesetid: 1 Minutt

Løsningen til Bilia Personbil AS omfatter skybaserte løsninger for personalarkiv, ferie, fri/permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær, kompetanse, prosessverktøy for onboarding, medarbeidersamtaler, avslutning av arbeidsforhold, samt elektroniske arbeidsavtaler.

Alt som gjelder biler. Og litt til.

Bilia Personbil AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm.

Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, Volvo og Ford. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt 7 anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus. Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia. I 2016 forventer vi en årsomsetning på ca. 5,6 milliarder kroner.


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: