Agaia velger Simployer på HRM-system!

Anleggsgartner- og landskapsentreprenørselskapet Agaia velger HRM-system og håndbøker fra Simployer. Målet er å oppnå store gevinster innen effektivisering og kvalitet.
schedule mandag 22. august 2022
Lesetid: 1 Minutt

HRM-løsningen til Agaia består av modulene personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær og sykefraværsoppfølging. I tillegg omfatter løsningen digitale håndbøker for personal, ledelse og HMS.

– Målet med å ta i bruk Simployer er å oppnå en forenklet og forbedret arbeidsdag med en mer smidig og interaktiv hverdag mellom administrasjonen og våre ansatte ute på prosjekt, sier HR-leder Lene Stavem i Agaia. 

Agaia er landets største anleggsgartner- og landskapsentreprenør, og leverer alltid kvalitet i særklasse. Alt takket være mer enn 350 skapende, ihuga og kvalitetsbevisste medarbeidere som utvikler, bygger og vedlikeholder uterom. Samtidig setter Agaia standarden for en bærekraftig fremtid. Gjennom tett samarbeid tar de hånd om alt innen utvikling, bygging og vedlikehold av uterom.

 

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: