Simployer har ansatt ny CPO

Simployer er i en fase med betydelig produktutvikling og store ambisjoner, og forsterker Product & Tech også på strategisk nivå med ansettelsen av Tina Victoria Austdal Andersen.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications and PR
tirsdag 25. mai 2021
Lesetid: 2 Minutter
Tina Victoria Austdal Andersen er ansatt som Chief Product Officer i Simployer og trer inn i konsernledelsen i Simployer Group AS. Foto: Cornelia Bjørke-Hill/Simployer

Tina kommer fra jobben som produktleder i Trintech, og trer nå inn i konsernledelsen i Simployer hvor hun har ansvar for product management avdelingen og Simployers roadmap.

- Tina kommer til å forsterke arbeidet med å skape og videreutvikle de tjenester som HR etterspør i sitt arbeid med å øke kvaliteten på sine tjenester. Selv om mange norske virksomheter har sett fordelen i å ha kontroll på sine Masterdata og digitalisere sine tjenester så er det fortsatt mye å gjøre både i Norge og ikke minst i andre markeder, sier administrerende direktør i Simployer Group, Thorfinn Hansen.

Tina har jobbet med å etablere en datadreven og vekstorientert PM praksis i Adra, et norskoppstartet selskap som ble kjøpt opp av amerikanske Trintech, og bidro med å ta Adra ut i nye markeder, som USA og Japan. Med over 12 års erfaring fra SaaS virksomheter og rådgivning i EY er Tina nå motivert for å tre inn i HR-tech universet.

- Jeg er imponert over Simployers vekst som en kreativ og innovativ leder innen HR tech, og jeg ser frem til å bidra til at Simployers tilbud til enhver tid dekker HR avdelingers nåværende og fremtidige behov. I et marked i sterk utvikling så blir det viktig at man har kanaler som sørger for at kundefeedback, markedsendringer og ny teknologi er faktorert inn i Simployers roadmap, sier Andersen som allerede er på plass i stillingen

Simployer har alltid vært i front innen HR systemer og ansettelsen er med på å styrke denne posisjonen.

- Ved at vi nå får en CPO som hver dag kan fokusere på produktlederfaget vil det utelukkende komme våre kunder til gode gjennom den kvalitet  vi tilbyr. Tina har bred erfaring i å bygge B2B SaaS tilbud som treffer markedsbehov og som kundene elsker, og vi er utrolig glad for å ha henne med på laget, understreker Thorfinn Hansen.

Simployer Group AS er et av Skandinavias største SaaS-selskaper. Selskapet har i over 35 år spilt en markedsledende rolle innen HR-løsninger og har både i Sverige og Norge eksperttjenester knyttet til lov, personell og økonomi fra et arbeidsgivers perspektiv. Selskapet har en klar strategi for sterk vekst i Nord-Europa gjennom et enhetlig og attraktivt tilbud til markedet.

 


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: