Advokatfirmaet Ræder velger Simployer på HRM-system

Løsningen til Advokatfirmaet Ræder AS omfatter skybasert HRM løsning for personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær og sykefraværsoppfølging, utlegg, digitale håndbøker for HMS og Personal, samt prosessverktøy for onboarding, medarbeideroppfølging og offboarding.
fredag 11. mai 2018
Lesetid: 1 Minutt

- Nytteverdien skal først og fremst være et godt og funksjonelt verktøy for de ansatte hvor de selv lett kan ha tilgang til egne data og ha større grad av selvadministrering. I tillegg vil et nytt HR-system bli en god støtte for firmaets ledere med mer effektive HR-prosesser enn dagens løsning gir. Implementering av et nytt HR-system er videre en mulighet for å bedre våre rutiner, bedre kvaliteten på data og dermed også kunne gi et bedre grunnlag for beslutninger, sier HR leder Lise Lotte Brovold om hvorfor de har valgt Simployer. 

Om ADVOKATFIRMAET RÆDER AS

Advokatfirma Ræder er et mellomstort advokatfirma med mer enn 65 kompetente og erfarne advokater. Vi gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder og har en sentral beliggenhet i Indekshuset på Solli Plass i Oslo.

Våre kunder er i hovedsak bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonal. Vi legger vekt på å tilby skreddersydd tverrfaglig rådgivning som passer til den enkelte kundes behov. Som kunde i Ræder vil du også motta faglige oppdateringer og tilbud om kurs.

En viktig del av vårt arbeid er å identifisere og forstå de utfordringer og muligheter som næringslivet står overfor. Som en kunnskapsbasert bedrift legger vi derfor vekt på at vår rådgivning er basert på en inngående bransjeforståelse. Selskapet er solid med sterke rangeringer på Legal 500 innen områdene bank og finans, selskapsrett og M&A, EU og konkurranserett, arbeidsrett, Intellectual property og TMT, Shipping, Marine og transport samt skatt.  

Vi har et internasjonalt fokus og har bygget opp et bredt nettverk av samarbeidspartnere på tvers av landegrensene. Vårt internasjonale nettverk og erfaring betyr at vi raskt kan hjelpe våre kunder – også utenfor Norges grenser.

Vi setter kunden i fokus og legger vekt på å opparbeide tillit hos våre kunder ved å gi gode råd basert på solid juridisk fagkunnskap og forretningsmessig forståelse. Vi bygger vår organisasjon på et fundament preget av ordentlighet, engasjement, kvalitet og respekt.

 


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: