Pellegrino Riccardi

Utdannet lærer, kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder

Pellegrino Riccardi er en av Norges absolutt beste og mest etterspurte foredragsholdere. Han ble kåret til Årets taler 2020. Pellegrino holder morsomme og engasjerende foredrag om motivasjon, kommunikasjon og arbeidskultur.

Med en grunnleggende forståelse for menneskelige drivkrefter, snakker han om effekten teknologi, endring og digitalisering har på oss. Hans jobb er å skape små endringer i atferd hos mennesker, slik at de kan være den beste utgaven av seg selv, og få det beste ut av andre. Den røde tråden i alt Pellegrinos virke er å nå inn til sitt publikums hjerter og intellekt, og å hjelpe mennesker til å samarbeide og forstå hverandre bedre. Pellegrinos styrke ligger i å engasjere tilhørerne raskt og effektivt. Han skaper aha-opplevelser, gjenkjennelsesfaktoren er stor og latteren sitter ofte løst blant tilhørerne.

Med en unik kombinasjon av sterke visuelle virkemidler og multimedia-effekter tar et Pellegrino Riccardi foredrag sitt publikum med på en indre emosjonell reise. «Uansett hva du velger så er målet mitt å underholde og å lære deg noe nytt. Jeg ønsker å få deg til å FØLE det jeg har å si og ikke bare forstå det», sier Pellegrino.