Isabelle Ringnes

Teknologievangelist, sosial entreprenør og foredragsholder

open_in_new LinkedIn

Isabelle Ringnes er en selverklært teknologievangelist og sosial entreprenør. Hun er en av Norges mest kjente foredragsholdere, og i media er hun en aktiv profil innen teknologi, likestilling og mangfold. For mange er Isabelle en kjent stemme fra podkasten Future Forecast, der hun diskuterer teknologi, ledelse og bærekraft med ledere og eksperter fra hele verden. 

Merittlisten hennes er lang – i 2018 grunnla hun Equality Check, et teknologiprodukt som hjelper virksomheter med å bli bedre på mangfold. Hun startet teknologinettverket TENK i 2015 for å inspirere unge jenter til å se de uendelige mulighetene i teknologibransjen. Hun har deltatt på det prestisjefulle Singularity University ved NASA Research Center, hvor hun senere har vært foreleser. Og hun har ved flere anledninger blitt rangert som en av Norges og Nordens ledende personer innen tech.  

Sammen med SOS Barnebyer har Isabelle Ringnes startet prosjektet Digital Villages, som jobber med å gi barn over hele verden tilgang til teknologi. I tillegg kan hun pryde seg med tittelen forfatter, og hun er aktivt styremedlem i flere selskaper.