Berit Stokstad

Juridisk rådgiver HR og ledelse

open_in_new LinkedIn

Berit er en av våre mest erfarne rådgivere. Hun har samarbeidet med Simployer siden oppstarten, og har vært med oss for fullt siden 1993. Hun er utdannet fra Sosialtrygdens fagskole, og har flere års erfaring fra ulike oppgaver i Trygdeetaten - fra saksbehandler til fungerende trygdesjef og prosjektleder.

Fagsupport innen trygderett:

Berit bistår daglig våre kunder i ulike trygderettsspørsmål, og vedlikeholder oppslagsverkene våre. Hun beskriver hverdagen hos Simployer som spennende.

Kursleder:

Berit er ei dame med godt humør som gladelig deler sin kunnskap. Hun er en populær kursleder som avholder mange åpne og bedriftsinterne kurs innenfor trygderett i løpet av året. Hun opplever ofte at ledere ikke kjenner sine rettigheter som arbeidsgiver, eller arbeidstakers plikter i er arbeidsforhold, og påpeker at kompetanse gir trygghet for begge parter. Mange bedrifter kan vise til redusert sykefravær og bedre oppfølging av ansatte etter gjennomført opplæring av ledere med personalansvar sammen med Berit.

Deltar du på våre kurs får du oppdatert informasjon som har en nytteverdi for den jobben du gjør og mulighet til å sparre med både kursleder og andre kursdeltakere.