Alexander Rauan

Applikasjonsforvalter

Startet i Simployer August 2011

Simployer er min første arbeidsplass etter Høgskolen, og læringskurven var bratt. Jeg har gått fra blåøyd juniorutvikler med fokus på enkeltkomponenter, til nå å jobbe i team med forvaltningsavdelingen og arbeide strukturert med produktkvalitet i alle ledd fra konsept til produksjon på samtlige løsninger som huset leverer.

Jeg kjente ikke til Simployer før jeg søkte, og førsteinntrykket var at Simployer var litt tørt med tanke på at fagfeltet var HR, juss, økonomi og beste praksis i arbeidslivet. Så feil kan man ta, for jeg ble svært positivt overrasket over fokus på webbaserte løsninger og iveren etter stadig forbedring og utvikling av både systemer og kompetanse.

Å snakke med mennesker om stort og smått på tvers av organisasjonen er en stor del av min arbeidshverdag. Det kan være om prosjekter, løsninger, lanseringer og bugs for å nevne noe. Uansett om det er i et møte, ved en pult, på chat eller ved kaffemaskinen så er det aldri vanskelig å slå av en prat.

Det å jobbe hos Simployer har gitt meg en pangstart i karrieren, og jeg har fått prøve mye forskjellig innenfor feltet mitt.