Kundehistorie:

DSV

DSV tilbyr transport og logistikk på et globalt nivå. DSV har cirka 55 000 ansatte på verdensbasis og egne kontorer i mer enn 80 land. Et internasjonalt nettverket av partnere gjør DSV i stand til å levere tjenester over hele verden, og de besitter derfor en sterk posisjon på det globale markedet.

Virksomheten er oppdelt i tre forretningsområder: DSV Road, DSV Air & Sea, DSV Solutions.

Når alle blir lagt inn i samme system, og du har hjelpemidler i form av lovverk og linker som hjelper deg, så er det mye lettere for oss
Sonja Fossum Møller / HR-sjef, DSV

Tekstversjon av intervjuet i videoen:

– DSV er et internasjonalt transport og logistikkselskap. Vi er cirka 450 ansatte og vi er på mange forskjellige lokasjoner i Norge. I DSV så bruker vi veldig mange ulike moduler i Simployer-suiten. For oss er det helt ideelt at vi kan ha det elektronisk og at du i tillegg har en app fordi vi har sjåfører og terminalansatte som ikke nødvendigvis sitter på PC hele tiden. Da har de mulighet til å logge seg på sin side på appen og administrere ferie, fritid også videre, og også avslutte sykefravær, sier HR-sjef Sonja Fossum Møller i DSV.

– I min avdeling så bruker vi mye reise og utgiftsrefusjoner, som har spart vår regnskapsavdeling for mange timer hver uke. Vi tror kanskje opptil et halvt årsverk ved at vi har fått gjort det elektronisk i stedet for som tidligere hvor vi brukte regneark, sier regnskapssjef Kristin Fjeldheim i DSV Road AS.

– Det fungerer helt topp, og den tiden hvor man satt med en halvmeters bunke med kvitteringer fra flere måneder tilbake, den tiden er forbi. Nå kan du gjøre det med en gang, det er raskt og enkelt og det fungerer superbra. Det jeg synes er spesielt bra for oss er sykefraværsoppfølging. Den sørger for at man har samme utgangspunkt for alle som er sykmeldte. Alle blir behandlet likt. Medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi er utrolig opptatt av å behandle alle likt. Det bestreber vi. Det er klart at når du har et system som gjør at alle i utgangspunktet blir lagt inn i samme system og du har hjelpemidler i hjelp av lovverk og linker som hjelper deg, så er det mye lettere for oss, avslutter HR-sjef Møller.