Ny versjon av Simployer håndbøker

Ansattinformasjon har aldri vært viktigere!


Våre håndbøker har vært et nyttig verktøy for HR, ledere og medarbeidere under koronasituasjonen. Vår siste kundeundersøkelse viser at digitale håndbøker med tilgjengelig og relevant personal-/lederinformasjon har stor relevans, og vurderes som enda viktigere enn før.

Vi i Simployer jobber for å gjøre håndbøkene enda mer tilgjengelig for ledere og medarbeidere, og lanserer nå Simployer håndbokportal.

Oppgradering inneholder:  

 • Ny felles portal og startside for alle håndbøker
 • Et oppgradert og moderne design på både web og mobil
 • Et raskere produkt, basert på ny teknologi
 • Snarveier til de mest leste artiklene i deres håndbøker
 • Snarvei til siste oppdateringer i deres håndbøker
 • Snarvei til "Mine favoritter" (krever individuell bruker) 

 


Nytt design i portalen

Hva innebærer endringen for meg som administrator/redaktør?


Hovedsakelig er det lesevisningen av håndbøkene som er påvirket i denne versjonen. Når vi publiserer ny versjon vil medarbeidere og ledere automatisk bli omdirigert til håndbokportalen.  

Som administrator/redaktør bør du være oppmerksom på disse endringene:

 

Inngang til redaktørmodulen/administratormodus

I den nye håndbokportalen finner du inngang til administrasjon av håndbøker fra håndbokens startside, fra en mappe eller fra en artikkel ved å velge «Rediger».
Dersom du ikke finner frem, kan du bruke vår «Interaktive hjelp» i produktet.

 

 

Farger og logo

Den nye versjonen slippes i Simployer sin standard fargepalett. Det vil ikke lenger være mulig å endre farger og logo per håndbok. Denne funksjonaliteten vil bli flyttet opp til portal nivå, noe som gjør at du enkelt kan endre dette fra ett sted.

Vi kommer tilbake med informasjon om når du kan sette farge og laste opp logo på portalen i en senere lansering. I mellomtiden kan du se video her for å få tips til hvordan du kan laste opp bilde / logo og tilpasse og endre startsiden på håndbøkene deres.


Tilgang og autentisering

Basert på krav til sikkerhet og på teknologiske standarder, har vi utviklet en ny måte å gi lesetilgang til de håndbøker der dere ikke ønsker at en bruker autentiserer seg.

Vi har derfor erstattet funksjon for «Opprett flerbruker» med «Opprett leselink». I første omgang vil eksisterende flerbrukerlinker fungere. Vi sørger for at brukerne omdirigeres til den nye håndbok versjonen, og du trenger derfor ikke gjøre noe med disse linkene nå.

 

Mobil

 • For brukere med egen Simployer login vil alt fungere som før, og håndbokportalen er tilgjengelig fra mobil app.
 • Flerbruker login på mobil vil ikke fungere, og dersom dere har benyttet dette må dere nå gjøre en av følgende endringer:
  • Opprette egne brukere. Send e-post til christer.grandal@simployer.com dersom du ønsker å bli kontaktet for hjelp. 
  • Send leselink til deg selv på mail, og del denne internt slik at medarbeidere og ledere kan opprette snarvei til håndbøkene i browser på mobilen. Se beskrivelse av fremgangsmåte her


Kommende funksjonalitet

Vi jobber løpende med å gjøre våre håndbøker enda mer brukervennlige og nyttige for deg og din virksomhet, og vil informere om dette i produktet og gjennom kommende nyhetsbrev.

Nå jobber vi med å ferdigstille funksjonalitet som gjør det mulig for systemadministrator å endre farge og logo på toppbanneret. Du vil motta egen informasjon om dette.

 

 


Vi er her for deg

Innhold i håndboken

Våre prosjektledere og rådgivere har løpende dialog med kunder og HR-avdelinger for å diskutere håndbøkenes innhold og tematikk. Den tette kundedialogen gir oss kompetanse til å skreddersy håndbøker etter kundens ønske, samtidig som vi gir gode råd og kommer med tips til forbedring og endring til eksisterende kunder. Høres det interessant ut? Send en e-post til christer.grandal@simployer.com med en kort beskrivelse av dine behov, så kommer vi tilbake til deg i løpet av kort tid.

 

Teknisk dokumentasjon

Les mer her for teknisk dokumentasjon om ulike påloggingsalternativer. 

Opplæringsbehov

Visste du at vi har lagt inn opplæring i produktet? Har du en redaksjonell rolle mot Simployer håndbøker og er usikker på hvordan du skal bruke produktet? Har du nylig overtatt ansvaret for håndbøkene? Eller trenger du å friske opp kunnskapene litt? Du finner vår interaktive hjelpefunksjon i håndboksportalen.

 

Simployer Chatbot for personalhåndboken

Hvorfor ikke gjøre det enda enklere for medarbeidere å finne svar på spørsmål de har i ansattforholdet? Hvorfor ikke teste ut språkteknologi på HR-området? Les mer om Simployer Chatbot.

 

Nyttige HR-produkter for administrator og redaktører

Som administrator eller redaktør av håndbøkene er det nyttig å ha tilgang til våre øvrige HR-produkter. Les mer om:

Faghjelp med fagsupport for HR-rollen

Digitalt kurstilbud

Er det noe du lurer på?

Nøl ikke med å ta kontakt, vi er her for deg. Vårt supportteam gjør sitt ytterste for å hjelpe deg med konkrete saker du mått ha behov for støtte til. Det er laget en FAQ-side der du kan lese svar på ofte stilte spørsmål.

Du kan også sende meg en e-post til christer.grandal@simployer.com eller ringe meg på telefonnummer +47 988 08 130.


Vi høres!

Hilsen Christer Grandal