Simployer Learning Library - kommer snart:

Bli med oss på lanseringswebinar

Simployer Learning Library sørger for at din organisasjons ledere alltid har tilgang på aktuell kompetanse. I et effektivt format oppdelt i små porsjoner vil lederne kunne gjennomføre kurs og tilegne seg rett kompetanse i en hektisk arbeidshverdag.

Meld deg på gratis webinar

Vi vil gå gjennom trender innen lederutvikling, hvorfor vi satser på Learning Library og gi dere verdenspremieren på produktet.
Det er mulighet for å stille spørsmål.

Tid: 20. oktober kl. 10
Varighet: Cirka 20 minutter

 

school

Erfarne instruktører

cast_for_education

Alltid tilgjengelig

local_pizza

Passe porsjoner

stars

De viktige temaene

perm_media

Solid hjelpemateriell

network_check

I ditt tempo

Et rikholdig kurstilbud

Simployer Learning Library vil bestå av over 200 kurs, med over 50 nye lansert hvert år.
Våre rådgivere overvåker de siste trendene og bruker sin erfaring på å skape og forbedre de mest relevante kursene for dagens ledere.

For HR: Sikre dine lederes utvikling, styrk læringskulturen og forsterk deres employer brand. Behold nøkkelpersoner og få tak i de største talentene. Sørg for enhetlig ledelse gjennom hele organisasjonen. Ha alltid oppdaterte ledere med den rette kompetansen.

For ledere: Ubegrenset tilgang til et bibliotek med over 200 kurs. Læringsprogrammene kan tilpasses dine ønsker og deles opp i korte sekvenser som passer din hverdag.

Slik gjennomføres kursene

Våre kurs gjennomføres i korte sesjoner ment for å passe inn i hver leders arbeidshverdag. Med de korte sesjonene vil dine ledere kunne skaffe seg kompetanse de behøver på få minutter. Formatet er enkelt og alltid tilgjengelig.

De beste rådgiverne

Jurister og fagspesialister, med arbeidserfaring fra ledende roller i privat og offentlig sektor. Vi liker å si at de er blant de beste i sine markeder.

Våre rådgivere holder kurs, oppdaterer oppslagsverkene, svarer på supporthenvendelser og legger sin fagkunnskap inn i utvikling av nye produkter og tjenester. Våre rådgivere er der for deg!

Se våre rådgivere

cast_for_education

200+

important_devices

50+

groups

20+

verified

30+

Din kompetanse­partner i dag og i fremtiden

Vi hjelper deg utvikle din kompetanse, enten det er du som arbeidsgiver eller dine ansatte som trenger faglig utvikling og læring.

Vår styrke i Simployer er en unik sammensetning av juridisk ekspertise, HR-kompetanse, pedagoger og nettbasert systemutvikling på høyeste nivå. Denne bredden setter oss i stand til å levere en læringsopplevelse som ruster bedrifters evne til å utvikle arbeidsstyrken, samtidig som man ivaretar den enkeltes behov for kompetanseheving. Dette gjøre igjennom riktig tolkning av regelverk og kunnskap om beste praksis fra mange bransjer.

Simployer har levert faglig og juridisk kompetanse til norsk arbeidsliv innen områdene personal, ledelse, HMS, lønn og regnskap siden 1985.

I kraft av vår ledende posisjon på kurs og nettbaserte fag- og kompetanseverktøy bidrar vi hver dag til at norske ledere og medarbeidere er oppdaterte, strukturerte, trygge og selvhjulpne.

Noe for deg eller dine ledere?

Legg igjen din e-postadresse, og vi sender deg relevant informasjon om tilbud og fremdrift for Simployer Learning Library.