Se gratis webinar fra 4.mars i opptak

 

Benytt anledningen til å oppdatere dine kunnskaper om hvordan du best bruker samtalen til å utvikle og engasjere dine medarbeidere. Karina fra vår egen HR-avdeling og rådgiver Anne Mari snakket om temaer som vil være nyttige når dere skal forberede, gjennomføre og følge opp deres medarbeidersamtaler.


Vi snakket om:

  • Dette bør samtalen inneholde, og dette bør holdes utenfor
  • Beste praksis, gode råd, tips og triks
  • Slik gjennomfører vi medarbeidersamtaler hos oss
  • Fordeler og effekter ved gode medarbeidersamtaler
  • Spennende funn fra rykende fersk markedsundersøkelse
  • Spørsmål og svar

Varighet:  35 minutter
Pris:  Gratis 

Registrer deg for å se webinaret


Nyttig HR-verktøy for å øke kvaliteten på medarbeidersamtalenVi har i flere år levert vår populære dialog-modul for større virksomheter. HR-verktøyet forenkler forberedelse, gjennomføring og oppfølging av medarbeidersamtalen.

Basert på stor etterspørsel fra små og mellomstore virksomheter har vi også utviklet en versjon som er tilpasset virksomheter med opp til ca 70 ansatte. Her er det standardmaler med beste praksis, verktøyet gjør det enkelt å forberede seg for både leder og medarbeider, og all dokumentasjon blir trygt håndtert i tråd med GDPR.

Denne versjonen er klar for bestilling nå.
Prisen for modulen beregnes basert på antall ansatte i virksomheten.

Finn ut mer

Fornøyde kunder og brukere

Vi har mange fornøyde kunder i Norge og Sverige som har økt kvaliteten på sine medarbeidersamtaler med Simployer dialog.

 

Vi har valgt å investere i Simployer Dialog for å legge til rette for en god medarbeideroppfølging med maler tilpasset ulike behov. Vi bruker modulen både til medarbeidersamtaler og til oppfølging i prøvetid. Selv om vi er i startgropen med bruk av verktøyet er tilbakemeldingene fra våre interne brukere positive.

Marthe Outzen, Konserndirektør HR og kommunikasjonGratis e-bok

Mange opplever medarbeidersamtalen som en tidkrevende pliktøvelse som gir lite verdi. I denne e-boken hjelper vi deg med gode råd for å lykkes med dine medarbeidersamtaler.

Last ned gratis e-bok


Hva er Simployer?

 

Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten. 
Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her

 


Vil du vite mer om fordelene ved Simployer dialog?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud?

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!

Hilsen Katrine MælandFyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende. 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her