Simployer tester

Gir oversikt over kunnskapsnivået i virksomheten

 

  • Lag tester som kan besvares på alle mobile flater 

  • Test kunnskapsnivået innenfor valgt område før eller etter et kurs 

  • Få oversikt over kunnskapsnivået gjennom autogenererte rapporter   

 

Book demo   Vil du vite mer?

En enklere arbeidshverdag 


Simployer tester lar deg enkelt utvikle og administrere tester for kartlegging av kunnskap innenfor ulike områder i virksomheten. Det er nyttig å kartlegge kunnskapsnivået før eller etter en opplæringsaktivitet.

Du får oversikt over status på gjennomføring og testresultater via autogenererte visuelle rapporter, slik at du har mulighet til å agere ved behov. Rapportene avdekker blant annet om det er et spesifikt kunnskapsområde hvor det er nødvendig med ytterligere opplæring, eller om det er en spesifikk gruppe som det er behov for å rette en større innsats mot. 


Noe for deg og din virksomhet?


Simployer LMS og tilleggsmodulen Simployer tester  er utviklet for større virksomheter med et høyt antall kurs, uavhengig av bransje. Modulen leveres kun på Enterprise-nivå. Les mer om de ulike nivåene her.

Spør oss om alternativer for språkvalg

Simployer HRM er modulbasert og fleksibel  


Simployer tester er en av modulene i systemet av byggeklosser som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.   

Uansett hvordan behovet deres er i dag, så kan det være greit å vite at det er enkelt å bygge ut systemet med flere moduler dersom ting endrer seg. Simployer tester er en tilleggsmodul til Simployer LMS. Simployer LMS sikrer effektiv administrasjon og gjennomføring av kurs og opplæringsaktiviteter.   


Hva er Simployer HRM?


Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten.


Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her


Hvorfor velge Simployer HRM?

people

Effektiviserer personalforvaltningen

security

Forenkler håndtering av personaldata

check_box

Øker datasikkerheten (GDPR)

person

Selvbetjente løsninger

settings_applications

Fremtidsrettet HR-teknologi

phone_iphone

Mobilt grensesnitt

vpn_key

Single sign-on

sentiment_satisfied_alt

Universelt utformet
(WCAG 2.0)

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer tester?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud?

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!

Hilsen Katrine MælandFyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende. 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her