Simployer sykefravær

HRM-system fra Infotjenester


Hvor finner jeg egenmeldingsskjema? Hvem leverer jeg det til? Hvor mange sykedager har jeg brukt? Manuelle rutiner og spørsmål rundt sykefravær tar mye tid for både ansatte, ledere og administrasjon. Vi tenker at det bør være raskt å både registrere sykefravær og å få en korrekt totaloversikt over sykefraværet i en virksomhet.

Vi gjør det enkelt for leder å forholde seg til beste praksis og alltid gjeldende regelverk.

 

Snakk med oss om sykefravær

 

Med vår løsning for sykefravær, registreres en medarbeiders sykefravær første fraværsdag av nærmeste leder, en definert administrator (for eksempel sentralbord) eller den ansatte selv.

Veiledende tekster sikrer at relevant informasjon registreres, og systemet sørger for at involverte personer får beskjed når informasjon rundt fraværet oppdateres.

people

HR
God oversikt over sykefraværet i virksomheten, inkludert rapporter fordelt på varighet, og om det er egenmeldt eller legeerklært sykefravær. 

person

Leder
Bedre kontroll med digital egenmeldingsrutine og lett tilgjengelig informasjonen om fravær på samtlige av egne medarbeidere, både i nåtid og fortid.

person_outline

Medarbeider
Enklere rutiner rundt sykefravær, samt tilgang til oppdatert oversikt over eget fravær vi PC og mobil.

 

Alle medarbeidere har til enhver tid oppdatert oversikt over eget fravær. Leder har tilgang til informasjonen om fravær på samtlige av sine medarbeidere, og kan se avdelingens fravær i sanntid.

Systemet gir gode rapporter på varighet, om fraværet er egenmeldt eller legeerklært, samt hvor mye av fraværet som skyldes barn og barnepassers sykdom. 

arrow_forward Lederstøtte

check Dokumentasjon

notifications Varslinger

lock_open Single sign-on

cloud Skybasert

insert_emoticon Universelt utformet (WCAG 2.0)

En av flere byggeklosser

 

Sykefravær er en av byggeklossene i vårt HRM-system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Uansett hva dere trenger i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. Sykefravær passer godt sammen med for eksempel:

  • Grunnsteinen Personalregister som bl.a. holder kontroll på antall benyttede egenmeldingsdager, inkl. syke-barn-dager.
  • Sykefraværsoppfølging som gir ledere systemstøtte med oversikt over kommende frister og oppgaver knyttet til et sykefravær.

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer sykefravær?

Vurderer dere om virksomheten skal digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer alternative løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? Uavhengig av hvor dere er i prosessen, vi er klare for å hjelpe dere.

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her