Simployer medarbeideroppfølging

HRM-system fra Infotjenester

 

Ledere har behov for ulike typer samtaler og oppfølging av sine medarbeidere gjennom et år. Med travle dager er det ikke alltid lett å holde oversikten over når, hvor og hvem. Med Simployer medarbeideroppfølging vil leder være sikret slike påminnelser gjennom året, og kan legge til egne oppfølgingsoppgaver ved behov.

Når medarbeider og leder har gjennomført en samtale eller annen oppfølging gjennom året, vil notater kunne legges inn i oppfølgingsprosessen og dokumentasjon er trygg og samlet.

Snakk med oss om MedarbeideroppfølgingMedarbeideroppfølging passer godt sammen med onboarding- og offboardingsprosess, og denne modulen egner seg best for SMB-virksomheter fordi det der er hensiktsmessig med effektive prosesser og oppfølging. For større virksomheter anbefaler vi Simployer medarbeidersamtale.


 

Systemstøtte for oppfølging gjør det smidig for leder å innfri medarbeidernes forventninger, øke engasjement og motivasjon, og ikke minst gi bedre prestasjoner.


Oppgaver og beste praksis er presentert via lettforklarlige hjelpetekster, praktiske skjemaer og smarte oppfølgingsmuligheter. Systemet er også tilrettelagt slik at din virksomhet kan legge inn deres lokale rutinetekster.

 Ulike roller,
ulike behov

people

HR
HR definerer en mal med punkter for oppfølging gjennom et år.

person

Leder
Leder får systemstøtte til å huske på å dokumentere oppfølgingsaktiviteter. 

 


I en virksomhet er det ofte et sted mellom fem til ti medarbeideroppfølgingsoppgaver per ansatt per år. For en virksomhet med 50 ansatte vil det dermed være 250-500 slike oppgaver per år.

Ved å benytte et prosessverktøy for medarbeideroppfølging kan leder eller HR effektivt starte oppfølgingsløp for alle ansatte med få tastetrykk, og delegere oppgavene videre til ledere med frister, linker og tekster på plass i systemet.

assessment Dashboard

content_cut Kundetilpasset prosessløp

lock_open Single sign-on

notifications Varslinger

check Dokumentasjon

content_copy Maler

create Notater

cloud Skybasert

insert_emoticon Universelt utformet (WCAG 2.0)

En av flere byggeklosser

 

Medarbeideroppfølging er en av byggeklossene i vårt HRM-system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Uansett hva dere trenger i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. Medarbeideroppfølging passer godt sammen med for eksempel:

  • Lederhåndbok som gir støtte til å gjennomføre god ledelse, råd og tips, samt god oversikt over juridiske rammebetingelser.
  • Onboarding som hjelper dere med å systematisere prosessen med å ta imot nyansatte.

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer medarbeideroppfølging?

Vurderer dere om virksomheten skal digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer alternative løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? Uavhengig av hvor dere er i prosessen, vi er klare for å hjelpe dere.

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her