Simployer medarbeider­­oppfølging

Støtter systematisk og god oppfølging av medarbeidere i små og mellomstore bedrifter 

  • Prosessverktøy som samler og dokumenterer oppfølging av den enkelte medarbeideren

  • Gir ledelsen og HR god oversikt, og gir lederne konkrete oppgaver

  • Beste praksis presenteres via hjelpetekster, skjemaer og smarte oppfølgingsmuligheter

 

Book demo   Vil du vite mer?

En enklere arbeidshverdag

 

I de fleste virksomheter er det mellom fem og ti oppfølgingsoppgaver per medarbeider hvert år. For en virksomhet med 50 ansatte utgjør det 250-500 oppfølgingsoppgaver årlig. Travle dager og mange medarbeidere gjør det lett å miste oversikten over når, hva og hvem.  

Simployer medarbeideroppfølging lar deg enkelt starte et oppfølgingsløp med oppgaver, frister, linker og notater. Lederen varsles via e-post, og kan legge til oppgaver ved behov. Når medarbeider og leder har gjennomført en samtale, kan notater legges inn i prosessen slik at dokumentasjonen samles på ett sted. Da er det enkelt å hente frem og videreutvikle det som er avtalt i tidligere samtaler. 

Oppgaver og beste praksis presenteres med hjelpetekster, praktiske skjemaer og smarte oppfølgingsmuligheter. Systemet er også tilrettelagt slik at det kan legges inn egne tekster for rutiner for deres virksomhet. 

 


Noe for deg og din virksomhet?


Simployer medarbeideroppfølging leveres på Pro- og Enterprise-nivå. Modulen egner seg best for SMB-virksomheter med behov for effektive prosesser for oppfølging. For større virksomheter anbefaler vi Simployer dialog som er utviklet for virksomheter med et høyt antall medarbeider- og oppfølgingssamtaler. Les mer om de ulike nivåene her.

Spør oss om alternativer for språkvalg

Simployer HRM er modulbasert og fleksibel  

 

Simployer medarbeideroppfølging er en av modulene i systemet av byggeklosser som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.   

Uansett hvordan behovet deres er i dag, så kan det være greit å vite at det er enkelt å bygge ut systemet med flere moduler dersom ting endrer seg. Simployer medarbeideroppfølging passer godt sammen med:  

  • Simployer onboarding som leverer smart funksjonalitet for profesjonell håndtering av onboardingsprosessen, fra arbeidsavtale til fullt integrert medarbeider.
  • Simployer offboarding som tilrettelegger for ryddig og forutsigbar avslutning av arbeidsforhold.

Hva er Simployer HRM?


Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten.


Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her


Hvorfor velge Simployer HRM?

people

Effektiviserer personalforvaltningen

security

Forenkler håndtering av personaldata

check_box

Øker datasikkerheten (GDPR)

person

Selvbetjente løsninger

settings_applications

Fremtidsrettet HR-teknologi

phone_iphone

Mobilt grensesnitt

vpn_key

Single sign-on

sentiment_satisfied_alt

Universelt utformet
(WCAG 2.0)

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer medarbeideroppfølging?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud?

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!

Hilsen Henrik MalmströmFyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende. 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her