Simployer lederhåndbok

Støtteverktøy som hjelper deres ledere å gjennomføre god ledelse

Bruker beste praksis og intern policy

Tilrettelegger for enhetlig ledelse

✔ Bidrar til selvhjulpne medarbeidere og trygge ledere

Leveres på norsk og engelsk

✔ 3 av 10 norske arbeidstakere bruker Simployer håndbok

 

Vil du vite mer om Simployer lederhåndbok?

phone_iphone


Skybasert og full mobil funksjonalitet

search


Finn raskt svar via søk

check


Lovverk oppdateres automatisk

timeline


Trinn for trinn veiledning

supervisor_account


Brukervennlig administrasjon

crop


Tilpasset din virksomhet

notifications


Varsler og påminnelser

pan_tool


GDPR-kompatibel


 

 

Simployer lederhåndbok

«Hva slags lederkultur har vi?», «hvordan følger vi opp medarbeiderne våre?», «hvilke forventninger?». Lederhåndboken er et felles støtteverktøy for å gi trygge ledere og sikre lik behandling av ansatte i din virksomhet. Håndboken gir støtte til å gjennomføre god ledelse, råd og tips i ulike situasjoner, samt god oversikt over juridiske rammebetingelser.

Simployer personalhåndbok og Lederhåndbok gir både ledere og medarbeidere god oversikt over hva som gjelder i egen virksomhet. Færre spørsmål - mer tid til verdiskaping. Det er det vi kaller smartledelse.

 

Vil du vite mer om fordelene ved vår smarte lederhåndbok?

Vurderer dere om virksomheten skal digitalisere lederhåndboken? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer alternative løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? Uavhengig av hvor dere er i prosessen, vi er klare for å hjelpe dere.

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.

 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her


En av flere byggeklosser


Simployer l
ederhåndbok er en av byggeklossene i vårt skybaserte HRM-system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Simployer er universelt utformet, fleksibelt og støtter single sign-on. Alle oppgavene du kan gjøre på PC, kan stort sett også gjøres via mobilen.

Uansett hvordan behovet er i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. Endrer behovet seg i fremtiden, er det enkelt å bygge ut Simployer med flere moduler.

Simployer og Infotjenester


Historien til Infotjenester går tilbake til 1985. Fra dag én har oppdraget vårt vært å forenkle relasjonen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, og vi satt standarden for hvordan oppgaver og prosesser innen HR kan profesjonaliseres.

Vår HRM-software, Simployer, er kjent for å være fundamentert på solid faglig kompetanse og beste praksis. Dette gir våre kunder en verdifull innsikt i hvordan formelle og lovbestemte rutiner i arbeidsforholdet kan utføres på en måte som bygger gjensidig tillit og sikrer fokus mot organisasjonens kjernevirksomhet.

Med 1,2 millioner brukere er Simployer Norges største HRM-system. 

Les mer om Infotjenester på infotjenester.no