Simployer HMS-prosesser

HRM-system fra Infotjenester

 

Forhåpentligvis er handlingsplaner for HMS-arbeidet på plass, men hvordan sikrer dere at planene faktisk blir utført og dokumentert?

Vi tenker at det bør være enkelt for HMS-ansvarlig å delegere ut oppgaver uten å miste oversikt over hva som skal gjøres, hvem som skal gjøre det og når det skal være gjort.

 

Snakk med oss om HMS-prosesser

 

Vi har laget et HMS-verktøy med systemstøtte for HMS-årshjul, systematisk vernerunde og årlig gjennomgang.

Her kan dere opprette alle små og store HMS-aktiviteter dere har året igjennom, og sørge for at de involverte får påminnelser om HMS-oppgaver via e-post. Oppgavene må sjekkes av og dokumentasjon kan lastes opp - slik at alt er samlet på ett sted.

 

Med prosessverktøyet kan HMS-ansvarlig samle informasjon om flere vernerunder på ulike verneområder. Systemet gir oversikt og det er enkelt å få status på de ulike HMS-aktivitetene i virksomheten. Vi tilpasser verktøyet til deres behov og sørger for å ivareta bransjespesifikke krav.

HMS-verktøyet vårt gir både HMS-ansvarlige og ledelse oversikt, større forutsigbarhet og trygghet om at arbeidsmiljølovens krav til et forsvarlig arbeidsmiljø blir ivaretatt.

 

assessment Dashboard

content_cut Kundetilpasset prosessløp

lock_open Single sign-on

notifications Varslinger

check Dokumentasjon

content_copy Maler

create Notater

cloud Skybasert

insert_emoticon Universelt utformet (WCAG 2.0)

En av flere byggeklosser

 

HMS-prosesser er en av byggeklossene i vårt HRM-system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Uansett hva dere trenger i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. HMS-prosesser passer godt sammen med for eksempel:

  • Vårt brukervennlige avvikssystem, som gjør det enkelt å registrere, enkelt å behandle og enkelt å forbedre.
  • Vår nettbaserte HMS-håndbok som gir en samlet oversikt og beskrivelse av virksomhetens HMS-arbeid.

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer HMS-prosesser?

Vurderer dere om virksomheten skal digitalisere og effektivisere HMS? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer alternative løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? Uavhengig av hvor dere er i prosessen, vi er klare for å hjelpe dere.

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her