Simployer HMS-håndbok

Bidrar til en trygg og god arbeidsplass

 

  • Gir en samlet oversikt over virksomhetens HMS-arbeid

  • Få kontroll på lovverk, roller, rutiner og målsettinger 

  • Moderne, brukervennlig og alltid tilgjengelig på PC og mobil

 

Book demo   Vil du vite mer?

En enklere arbeidshverdag 


HMS-håndboken gir ansatte, ledere og vernetjeneste en samlet oversikt over HMS ved deres arbeidsplass. I håndboken finner du virksomhetens regelverk, rutiner, kartleggingsmetoder, skjemaer og handlingsplaner på HMS-området, samt et oppdatert HMS-lovverk på aktuelle områder. Løsningen er skybasert og alltid tilgjengelig via PC og mobile enheter, når som helst og hvor som helst. 

Simployer HRM har levert skybasert HMS-håndbok siden 2003, og har bred erfaring med å levere «nøkkelferdige» HMS-håndbøker tilpasset ulike bransjer, krav og behov. Gjennom dialog med flere tusen arbeidsgivere gir våre fageksperter råd og tipser om beste praksis. Du kan være trygg på at det lovregulerte innholdet i HMS-håndboken til enhver tid er oppdatert.

 

"Helt ærlig, så var jeg litt redd for å miste kontakten med de ansatte, men nå snakker vi mer med folk om andre og viktigere ting."

Lena Sundset 
Senior HR-rådgiver, TrønderEnergi


Noe for deg og din virksomhet?

Noen virksomheter har komplekse behov, andre har bare behov for det mest elementære. Simployer tilbyr markedets mest brukervennlige og fleksible HMS-håndbok, der innholdet tilpasses deres behov og samkjøres med andre systemer. 

SimployerHMS-håndbok leveres i tre ulike nivåer: Standard, Pro og Enterprise - som hver og en støtter ulike behov. Håndboken passer derfor til alle typer virksomheter, uavhengig av bransje og antall ansatte. Simployer HMS-håndbok kan leveres på norsk og engelsk. 

Trenger du hjelp til å vurdere hvilke moduler som passer akkurat din virksomhet? Fyll ut skjemaet lenger ned på siden, så tar vi kontakt! 

Ta kontakt

Simployer HRM er modulbasert og fleksibel  

 

Simployer HMS-håndbok er en av byggeklossene som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.  

Uansett hvordan behovet deres er i dag, så kan det være greit å vite at det er enkelt å bygge ut systemet med flere moduler dersom ting endrer seg. Simployer HMS-håndbok passer godt sammen med for eksempel:


Hva er Simployer HRM?


Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten.


Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her


Hvorfor velge Simployer HRM?

people

Effektiviserer personalforvaltningen

security

Forenkler håndtering av personaldata

check_box

Øker datasikkerheten (GDPR)

person

Selvbetjente løsninger

settings_applications

Fremtidsrettet HR-teknologi

phone_iphone

Mobilt grensesnitt

vpn_key

Single sign-on

sentiment_satisfied_alt

Universelt utformet
(WCAG 2.0)

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer HMS-håndbok?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud?

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi høres!

Hilsen Katrine MælandFyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende. 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her