Simployer arbeidsavtaler

HRM-system fra Infotjenester


Har dere høy frekvens av ansettelser og ulike varianter av arbeidsavtaler? Med for eksempel flere avdelinger og spredt beliggenhet, kan det fort bli mange ledere som oppretter og endrer arbeidsavtaler for forskjellige stillinger.

Det kan være en utfordring å sikre at det alltid benyttes like og riktige maler og ikke minst at arbeidsavtalene som opprettes inneholder all nødvendig informasjon.

Snakk med oss om arbeidsavtaler


Vi har utviklet en brukervennlig veiviser som guider leder gjennom opprettelse eller endring av en arbeidsavtale. Veiviseren har egendefinerte felter, tilpasset ønskene deres, som sørger for at avtalene som genereres har med all nødvendig informasjon for å være gyldige. Oppdatert personaldata hentes automatisk fra personalregisteret.

Veiviseren sikrer at ingen benytter utdaterte dokumenter, men alltid forholder seg til enhver tid gjeldende maler i virksomheten.Ulike roller
ulike behov

people

HR
Ikke mist kontroll på kvaliteten - sikre
at virksomheten benytter gjeldende arbeidsavtaler.

person

Leder
Enkel, tidsbesparende og trygg løsning
for ledere som oppretter mange arbeidsavtaler.


Spar tid som brukes på å finne riktig mal, unngå ugyldige avtaler og sørg for ikke å ha mange ulike varianter av arbeidsavtaler. Om dere ønsker en rutine for sentral godkjenning, kan alle genererte avtaler vannmerkes og kvalitetssikres av for eksempel HR før den gis til medarbeider.

Våre fageksperter har god kunnskap om krav til innholdet i arbeidsavtaler og beste praksis. Ved implementering av verktøyet kan vi, om ønskelig, fornye og forenkle de arbeidsavtalene dere har fra før av.For å forenkle prosessen med signering, tilbyr vi tilleggsmodulen e-Signering arbeidsavtaler. Dette er en løsning for å sende godkjente avtaler til digital signering mellom to parter.

Signeringen er juridisk bindende mellom partene, og løsningen er utviklet slik at den oppleves som en del av helheten og arbeidsflyten i Simployer arbeidsavtaler. Selve signeringsteknologien leveres av 3. part.

check Dokumentasjon

lock_open Single sign-on

pan_tool Tilgangsstyring

cloud Skybasert

content_cut Kundetilpasset

mood Universelt utformet (WCAG 2.0)

En av flere byggeklosser

 

Arbeidsavtaler er en av byggeklossene i vårt HRM-system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Uansett hva dere trenger i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. Arbeidsavtaler passer godt sammen med for eksempel:

  • Grunnsteinen Personalregister
  • Den digitale personalmappen Dokumentarkiv for trygg lagring av konfidensielle dokumenter knyttet til hvert arbeidsforhold.

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer arbeidsavtaler?

Vurderer dere om virksomheten skal digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer alternative løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? Uavhengig av hvor dere er i prosessen, vi er klare for å hjelpe dere.

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.

 

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her