Simployer ­arbeidsavtaler

Brukervennlig veiviser for tilpassede maler som effektiviserer prosessen og kvalitetssikrer innholdet i arbeidsavtalene

 

  • Spesielt nyttig for virksomheter med flere avdelinger og spredt beliggenhet 

  • Veiviser for oppretting av enhetlige, juridisk korrekte maler tilpasset virksomhetens ønsker

  • Tilleggsmodulen e-signering gir mulighet for digital, juridisk bindene signering 

 

 

Book demo   Vil du vite mer?

En enklere arbeidshverdag

 

Med flere avdelinger og spredt beliggenhet, blir det fort mange ledere som oppretter og endrer arbeidsavtaler for ulike stillinger. Ofte benyttes flere ulike maler, som i tillegg inneholder feil eller mangler nødvendig informasjon.

Simployer arbeidsavtaler er en tilpasset, brukervennlig veiviser med egendefinerte felter som sørger for at avtalene som genereres er enhetlige og har med all nødvendig informasjon for å være gyldige. Oppdatert personaldata hentes automatisk fra personalregisteret. Dersom dere ønsker en rutine for sentral godkjenning, kan alle genererte avtaler vannmerkes og kvalitetssikres av for eksempel HR før den gis til medarbeider.

Våre fageksperter har god kunnskap om krav til innholdet i arbeidsavtaler og beste praksis. Ved implementering av verktøyet kan vi fornye og forenkle arbeidsavtalene dere har fra før av.

Tilleggsmodul: Gjør signeringsprosessen enda enklere med tilleggsmodulen Simployer e-signering arbeidsavtaler. Dette er en løsning for å sende godkjente avtaler til digital signering mellom to parter, og signeringen er juridisk bindene mellom partene.


Noe for deg og din virksomhet?


Simployer arbeidsavtaler og e-signering
er utviklet for større virksomheter med mange arbeidsavtaler, uavhengig av bransje, som ønsker å effektivisere og kvalitetssikre oppgaver knyttet til arbeidsavtaler. Modulen leveres kun på Enterprise-nivå. Les mer om de ulike nivåene her.

Spør oss om alternativer for språkvalg

Simployer HRM er modulbasert og fleksibel  

Simployer arbeidsavtaler er en av byggeklossene som utgjør Simployer HRM. Systemet består av en rekke moduler laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere. 

Uansett hvordan behovet deres er i dag, så kan det være greit å vite at det er enkelt å bygge ut systemet med flere moduler dersom ting endrer seg. Simployer arbeidsavtaler passer godt sammen med for eksempel: 


Hva er Simployer HRM?


Simployer HRM-system gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver, slik at du kan bruke tiden på verdiskapning og utvikling av virksomheten.


Vårt fleksible, modulbaserte HRM-system digitaliserer, effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, ledere og HR. Praktiske verktøy som gir en mer effektiv arbeidshverdag er tidsbesparende og sikrer enhetlige prosesser i virksomheten. Les mer her


Hvorfor velge Simployer HRM?

people

Effektiviserer personalforvaltningen

security

Forenkler håndtering av personaldata

check_box

Øker datasikkerheten (GDPR)

person

Selvbetjente løsninger

settings_applications

Fremtidsrettet HR-teknologi

phone_iphone

Mobilt grensesnitt

vpn_key

Single sign-on

sentiment_satisfied_alt

Universelt utformet
(WCAG 2.0)

Vil du vite mer om fordelene ved Simployer arbeidsavtaler?


Hei!

Vurderer dere å digitalisere og effektivisere HR? Kanskje er dere kommet såpass langt i prosessen at dere vurderer ulike løsninger? Eller ønsker dere en demo og et tilbud? 

Hvis du fyller inn skjemaet under, så tar jeg eller en av mine kolleger kontakt med deg for en uforpliktende prat.  
 

Vi høres!

Hilsen Henrik Malmström Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.

Finner du ikke din bedrift? klikk her

Vennligst ikke skriv personopplysninger her