Vil gi alle ansatte mer arbeidsglede i koronatider!

Elopak AS tilbyr alle 160 ansatte i Norge å være med på Simployers digitale konferanse om arbeidsglede.
onsdag 18. november 2020
Lesetid: 2 Minutter

- Vi meldte oss på, fordi vi synes det er viktig å gi ansatte litt påfyll i hverdagen, nå som vi ikke møtes så ofte fysisk lenger. Vi skal verken ha julelunsj eller julebord som vi pleier, og da er det hyggelig å kunne tilby noe annet som kan gi glede, så vi håper så mange som mulig av våre ansatte setter av tid til å bli med på dette, sier Liss Clausen, HR Administrator i Elopak AS.

Johan H. Andresen er trekkplaster

Elopak AS med kontorer på Spikkestad og Skøyen har samme eier som Simployer, nemlig Ferd-gruppen.

- En annen grunn til at vi valgte den digitale konferansen 100% Arbeidsglede i koronatider er at Johan H. Andresen kommer, så det vil gi våre ansatte anledning til å se og høre hva han tenker om situasjonen vi er i, sier Clausen.

Hun legger til:

- Resten av programmet ser også interessant ut og Ingrid Gjessing Linhave er en dyktig programleder. Så dette blir nok et hyggelig tiltak nå rett før jul.

Ønsker din virksomhet også å spre litt arbeidsglede i koronatid? Les mer og meld deg på konferansen her!

Koronatiltak

De aller fleste ansatte i Elopak AS har hjemmekontor pga korona, bortsett fra de som jobber på testsenteret og i laboratoriet på Spikkestad.  Oslo-kontoret på Skøyen er helt stengt.

- Fra pandemien brøt ut i mars har vi vært opptatt av å tilrettelegge for hjemmekontor for de som har det, og beskytte de som må være på jobb.  Fram til de siste retningslinjene kom, så har vi hatt en regel om å ikke være flere enn max 50% ansatte per kontorfløy samt at det føres lister over tilstedeværende. Vi har også satt opp en febermåler ved inngangsdøren

- Hva synes de ansatte om å arbeide fra hjemmekontor?

-Jeg tror egentlig at det går veldig greit, og at de fleste er glad for at de har jobb i et firma som gjør det bra. Størst utfordring er det kanskje i familier hvor begge er hjemme. Men jeg tror de fleste har funnet ut at det fungerer helt fint å arbeide hjemme.

Sosiale møteplasser skaper trivsel

- Hvordan har dere lagt til rette for at de skal trives?

- De kan ta med seg skjermer, stoler og annet utstyr hjem, slik at de får et fullverdig hjemmekontor. I starten la vi opp til en del sosialt påfyll som for eksempel Kahoot over Teams, og den tråden tenker jeg vi bør ta opp igjen.

Hun legger til:

- I vår avdeling har vi faste morgenmøter eller kaffemøter, hvor vi snakker om alt annet enn jobb for å opprettholde den sosiale kontakten.

Har pusset opp kontorene

I januar startet Elopak oppussing av lokalene på Spikkestad.

- Så når pandemien kom så hadde vi allerede startet med noe hjemmekontor.  Oppussingen var ferdig i september, da hadde vi selvfølgelig håpet å få alle ansatte, kunder og leverandører på besøk – men alt dette må vente en stund til, sier Liss Clausen, HR Administrator i Elopak AS.

I mellomtiden kan alle ansatte glede seg til den digitale konferansen 100% arbeidsglede som går av stabelen 2. desember.

Ønsker din virksomhet også å spre litt arbeidsglede i koronatid? Les mer og meld deg på konferansen her!


Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår


Del siden: