UNISPORT SCANDINAVIA AS velger Simployer HRM-system

Løsningen til Unisport Scandinavia AS omfatter skybasert løsning for personalhåndbok og lederhåndbok. I tillegg har de valgt prosessverktøy for medarbeideroppfølging og HMS årshjul.
Knut Arild Vold, Journalist
schedule onsdag 10. januar 2018

- Det er viktig for oss at slike løsninger er oppdaterte. Vi ønsker å gi våre ansatte en så god arbeidshverdag som mulig. Dette bunner i klare retningslinjer for våre ansatte, samt at disse er tilgjengelige gjennom skyløsningen vi nå skal benytte, sier Brian Phillips – Country Manager Norway - om hvorfor de har valgt Simployer HRM-system. 

Om UNISPORT SCANDINAVIA AS 

Unisport er navnet på det nye, felles selskapet som blir dannet gjennom sammenslåingen av Unisport-Saltex Oy og Kerko Group Oy, hvor 19 selskaper nå blir ett. Selskapet har 285 ansatte i åtte land, og en proforma omsetning på 120 millioner EURO i 2016. Hovedkontoret ligger i Helsinki.

Markedsledende innenfor idrettsanlegg

Unisport opererer i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Storbritannia, Latvia, Polen og Nederland. Selskapet er markedsledende innenfor idrettsanlegg i de nordiske landene og ser på vekstmuligheter i Nord-Europa. Selskapene i sammenslåingen komplementerer hverandre både på produkter og geografi, og vårt mål er å oppnå betydelig salgsvekst og bli en ledende nordeuropeisk helhetsleverandør, med konsepter som skal skape best mulig fasiliteter for både utøvere og tilskuere.

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: LinkedIn twitter