Thorfinn Hansen slutter som CEO i Simployer group

Etter å ha ledet selskapet i 16 år har Thorfinn Hansen meddelt Styret at han iløpet av høsten ønsker å tre til side, og følge Simployers videre utvikling fra sidelinjen.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications and PR
torsdag 17. juni 2021
Lesetid: 1 Minutt

– Etter over 27 år i et selskap hvorav 16 år som øverste leder er det vanskelig å finne riktig tidspunkt å gi seg på, men jeg har tenkt på dette en stund nå, og føler at tiden er inne for meg. Vi har skapt en solid plattform over mange år og jeg er sikker på at selskapet kommer til å fortsette den rivende utviklingen vi har sett de siste årene

Selskapet har siden oppstarten i 1985 doblet sine inntekter hvert 6 år og satt et solid avtrykk i det norske markedet innen HR software og kunnskapstjenester. Etter flere oppkjøp i Sverige er selskapet nå også på vei utover i Nord Europa med betydelige vekstambisjoner. I 2020 kom Ferd inn som majoritetseier som er med på å sikre Simployers ambisjoner om ytterligere vekst.

– Alt før Ferd kom inn  hadde vi skapt et meget godt utgangspunkt. Det siste halvannet året har vi sammen med ny hovedeier og gjennom pandemien jobbet med flere parallelle prosjekter som løfter organisasjon, produkter og teknologi. I sum ser vi nå et selskap som står godt rustet fremover, fortsetter Hansen.

Styreleder i Simployer Frode Haugli sier at Hansens avgang er beklagelig, men at han har stor respekt for at han ønsker å tre av på et tidspunkt hvor selskapet er solid forankret og sikret for videre vekst:

– Thorfinn har gjort en fenomenal jobb for selskapet i løpet av sin lange periode som medarbeider og toppleder. Utviklingen Infotjenester og Simployer har vært gjennom i denne perioden er uvanlig sterk og suksessfull. Selskapet fremstår i dag større og sterkere enn noen gang tidligere. Samtidig er ambisjonene og mulighetene som ligger foran oss også veldig store - og vil kreve mye. I et slikt lys mener vi et langsiktig perspektiv på toppen på sikt vil være bra for selskapet, sier Frode Haugli.

Thorfinn Hansen fortsetter i stillingen som CEO fram til en etterfølger er på plass.

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: