Simployer kjøper svenske Edge HR

Simployer Group kjøper Edge HR, og utvider dermed sitt tjenestespekter innen HR-programvare og kunnskapstjenester i Norden.
Cornelia Bjørke-Hill, Head of Group Communications and PR
schedule mandag 13. september 2021
Lesetid: 1 Minutt

Edge HR, som i dag er en del av Wise Group, leverer digitale produkter som hjelper organisasjoner med å forenkle og effektivisere arbeidet med HR- og personalspørsmål, akkurat slik som Simployer har gjort i over 35 år. 

Country Manager i Sverige, Fredrik Christiansson sier at oppkjøpet passer som hånd i hanske for Simployer. 

Med vår lange historie, vår store kundebase og vårt brede tilbud, er vi ekstremt godt rustet til å ta det neste steget i Sverige og fortsetter å utvikle nye tjenester og tilbud. Til tross for pandemien er økonomien sterk i mange bransjer og lempede restriksjoner betyr at det er stort fokus på å komme tilbake til arbeidsplassen, og dette betyr økt etterspørsel etter våre tjenester, understreker Christiansson 

I desember 2020 kjøpte Simployer Group svenske & frankly, som spesialiserer seg på engasjementsmålinger. Kjøpet av Edge HR styrker posisjonen i Sverige ytterligere. Konsernsjef i Simployer Group, Thorfinn Hansen, sier at oppkjøpet er i tråd med selskapets vekststrategi i Nord-Europa med et sterkt og veletablert markedstilbud: 

Kombinasjonen av HR Tech og HR-kompetanse er helt sentralt i vår strategi. Kjøpet av Edge HR passer meget godt i denne utviklingen og styrker vår posision i Sverige, sier Hansen. 

Edge HR er et datterselskap av Wise Group og har en omsetning på cirka 30 millioner svenske kroner og 13 ansatte. Simployer Group omsetter for 450 millioner kroner og har over 300 ansatte i Norge, Sverige og Polen. 

– Wise Group har en sterk markedsposisjon på de områdene konsernets spesialistselskaper nå fokuserer på. Vi har dermed skapt gode forutsetninger for en ny og lønnsom vekstfase i kjernevirksomheten. Samtidig vil Edge nå få muligheten til å utvide tilbudet og den digitale virksomheten sammen med en sterk aktør på HR -markedet, sier Ingrid Höög, administrerende direktør i Wise Group AB. 

Simployer er en av Skandinavias største leverandører av HR -løsninger og har et klart mål: Å gjøre det enkelt å være en god arbeidsgiver. “Simplify" for forenkling. "Employer" for arbeidsgiver. Simployer for helheten.  

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: