Julebrev 2018

Vi nærmer oss jul og nyttår, og vi ønsker med dette julebrevet å takke for at du er kunde hos oss, og samtidig informere litt om hva vi har gjort det siste året.
Knut Arild Vold, Journalist
schedule onsdag 19. desember 2018

 

Kjære kunde


2018 har vært et spennende og innholdsrikt år for Simployer. Mange endringer på reiseregulativet har gjort at vi har måttet bruke mye ressurser på å oppdatere og vedlikeholde vår reise- og utleggmodul. Vi har også lansert ruteplanlegger som gir god støtte og hjelp til den som skal føre reiser.

 

De nye personvernreglene for EU har trådt i kraft og krever at virksomheter må ta innsamling og behandling av persondata på enda større alvor enn før. Det setter også krav til oss som leverandør, og vi har hatt og har fortsatt stort fokus på å oppfylle kravene i lovverket. Noe av det vi ønsker å trekke frem av jobben vi har gjort i Simployer i forbindelse med GDPR er sletteklienten som tilrettelegger for at GDPR enkelt kan ivaretas når en medarbeider skal deaktiveres, og nytt innhold «personvern til leder og medarbeider» i våre håndbøker.  


I år har vi også introdusert ny versjon av sykefravær til våre kunder. Vi har stor respekt for at det å implementere endringer i et eksisterende system krever en innsats fra kundene våre, og vi takker for alle gode innspill både før, under og etter utrullingen. Mange små og store forbedringer for sykefraværmodulen har blitt introdusert gjennom året og flere er på planen fremover. Ønsker du å holde oversikt over hva som skjer i våre produkter kan vi henvise til vår informasjons side for produktrelaterte nyheter, siden finner du her.

 

I disse tider er det mange som planlegger ferie og fri. I den forbindelse kan det være nyttig å kjenne til en etterspurt funksjonalitet vi har introdusert i 2018, nemlig kalenderoversikt på person. Denne viser alt fravær på en person og gir leder god oversikt over det totale fraværet gjennom året.  

 

I 2017 ble både Capitech og Netcompentence en del av Infotjenester gruppen og det er gledelig å se at flere og flere kunder velger å legge til nye moduler levert fra våre kolleger i Kristiansund og Stockholm. Jobben med å integrere de nye modulene med Simployer fortsetter med godt driv inn i 2019.

 

Et nytt og spennende år
Vi har et flunkende nytt år med mange muligheter foran oss og vi gleder oss til å fortsette reisen med deg på laget.

Denne høsten har vi hatt fokus på opplæring gjennom kurs og webinar Dette har blitt godt mottatt og med mange gode innspill til hva dere som kunder ønsker å lære mer om. Denne innsikten tar vi med oss og fortsetter jobben på nyåret. Om du har ledig tid i julen kan du gjerne ta en titt på tidligere avholdte webinar som du finner i vår brukerveiledning. Her finner du også annen nyttig info, som kom-i-gang guider for ansatt og leder som du kan distribuere til dine kolleger,

 

Det er med stor glede vi kan informere om at vi er i gang med å planlegge et brukerforum som skal arrangeres i løpet av Q1/Q2 2019. Vi ønsker å involvere dere i planleggingen for å kunne tilby et brukerforum som er relevant, nyttig og inspirerende for deg som kunde. Vi kommer tilbake med mer info tidlig på nyåret.


Vi takker for det gode samarbeidet i 2018, og ønsker alle en riktig god førjulstid. 

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: LinkedIn twitter