Infotjenester lanserer nytt HRM-system

På selveste 17. mai lanserte Infotjenester HRM-systemet Simployer. Snart rulles det ut til alle som i dag bruker HRessurs og håndbøker.
tirsdag 23. mai 2017
Lesetid: 2 Minutter

Nesten 10 år etter lanseringen av personalsystemet HRessurs, lanserer Infotjenester HRM-systemet Simployer med forbedret brukergrensesnitt og ny funksjonalitet. HRessurs og håndbøker vil før sommeren samles innunder Simployer, og navnet HRessurs blir faset ut.

Enkelt å være arbeidsgiver

Navnet Simployer er satt sammen av ordene simplify (forenkle) og employer (arbeidsgiver). 

- Navnet spiller på vår visjon, som er å gjøre det enkelt å være en god arbeidsgiver. Simployer reflekterer på den måten det vi ønsker å oppnå med vår nye HRM-software.

- Med lanseringen av Simployer tar Infotjenester et stort og viktig skritt mot å bli en internasjonal leverandør av HRM-software. Vi inviterer nå kundene våre til å bli med på denne reisen, som vil gi mange spennende muligheter i tiden som kommer, sier Infotjenesters CEO Thorfinn Hansen.

Hansen sier Simployer i første omgang vil lanseres i Norge og deretter Sverige.

Lansert på 17. mai

Simployer ble lansert i forbindelse med åpningen av sykkelrittet Tour of Norway.

- Det var ekstra morsomt å lansere vårt nye HRM-system foran smilende og pyntede mennesker på 17. mai. Tusenvis av feststemte mennesker langs løypa og mer enn 320.000 TV-seere fikk se Edvald Boasson Hagen vinne den grønne Simployer-trøya under Tour of Norway-åpningen i Asker, og beholde den gjennom hele rittet. En bedre start på det som blir en stor og viktig reise for oss i Infotjenester kunne vi ikke ønsket oss, sier Thorfinn Hansen.

Nytt grensesnitt

Når Simployer i juni rulles ut til alle som i dag bruker HRessurs vil 3000 norske virksomheter og en halv million arbeidstakere få tilgang til Simployer. Det gjør Simployer til Norges største HRM-system.

- Simployer bygger videre på HRessurs-funksjonaliteten, men det vil få flere moduler, større bredde og et helt nytt brukergrensesnitt. I tillegg vektlegger vi i enda større grad det mobile grensesnittet, så kundene våre skal være i stand til å utføre alle operasjoner de utfører på PC i dag i et mobilt grensesnitt, sier Hansen.

Bredere funksjonalitet

Infotjenesters mål er å utvikle Simployer til en fullbredde HRM-suite.

- Med en HRM-suite mener vi et modulbasert HR Management-system. Du skal kunne sette sammen de delene som du har behov for, og som skaper verdi og utvikling for HR, ledere og ansatte i din virksomhet, sier produktsjef Aud Brouwer, og legger til at Simployer er starten på en reise for Infotjenester og våre kunder.

- Vi vil utvide bredden kraftig innen det vi kaller operativ HR, altså personaladministrasjon. Samtidig vil vi komme med helt ny funksjonalitet innen det vi kaller strategisk HR, som blant annet innbefatter onboarding, medarbeiderutvikling og kompetanseutvikling. Det betyr at både nye og eksisterende kunder har mye spennende å se frem til, sier Brouwer.

Les mer om Simployer

Lik Simployer Norge på Facebook

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: