God nytt år fra Simployer

Simployers øverste leder tror en av de viktigste oppgavene for HR dette året vil være å rekruttere, beholde og videreutvikle medarbeiderne.
Gard RønningChief Commercial Officer
lørdag 1. januar 2022
Lesetid: 2 Minutter
info

Denne artikkelen er mer enn et år gammel. Husk at regelverket endres jevnlig, og at regelverket som er omtalt kan være utdatert. For å være sikker på at du alltid har korrekt regelverk tilgjengelig, anbefaler vi et abonnement på Faghjelp. Les mer om Faghjelp her.

Simployers interim CEO Gard Rønning.

Året starter for mange med utstrakt bruk av hjemmekontor. Pandemien har i snart to år tatt grep om både vårt privatliv, og vår arbeidshverdag.

Med endring kommer det ofte noe positivt. Vi har blitt mer digitale, noen over natten. Samtidig som de digitale møteplassene blir stadig bedre har mange også erkjent hvor viktig det sosiale samspillet på arbeidsplassen er. Mye kan løses digitalt, men ikke alt.

HR-trender for 2022

De fleste bransjer opplever nå en intens kamp om de beste hodene. En av de viktigste oppgavene for året som kommer handler om å rekruttere, beholde og videreutvikle medarbeidere. Simployer har tatt pulsen på arbeidslivet i Sverige og Norge gjennom rapporten "Simployer Puls 22- et arbeidsliv i endring". Gjennom våre egne eksperter, kundene våre og arbeidstakere har vi fått god innsikt i hvilke behov yngre og eldre arbeidstakere har, hvilke utfordringer vi vil møte med generasjonsgapet og endret kompetansesammensetning.

Det kommer også flere krav etter pandemien til hvordan vi best kan kombinere arbeidstakernes forventninger til fleksibilitet og et godt liv på jobb med arbeidsgivernes forventning om økt effektivitet. Pandemien har minnet oss på hvor viktig det er å ha god oversikt over våre medarbeidere- både når det gjelder kompetanse, men også hvordan man har det og tar det.

Simployer støtter deg på veien

De siste to årene har stått i digitaliseringens tegn og vist kundene våre og oss hvor viktig et bredt og integrasjonsvennlig HRM-system er for å ivareta effektiv personalforvaltning og medarbeiderutvikling. Vårt kontinuerlige fokus og nysgjerrighet på markedet og kundebehov sikrer et Simployer som tilfredsstiller morgendagens behov.

For Simployer er det viktig å være til stede for kundene våre, og bidra på de områdene vi har førsteklasses kunnskap og erfaring om. I vårt kundeløfte understreker vi at vi er her for deg som ønsker å inspirere, lede og utvikle dine medarbeidere. Det løftet står vi bi også i 2022. Vi seler på med ny kunnskap og gode digitale løsninger som gjør det enklere for våre kunder å navigere i en verden i konstant endring.

Hilsen Gard Rønning, Interim konsernsjef i Simployer

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev

Vi sender ut gratis nyhetsbrev hver uke, med relevante nyheter for deg som er leder eller jobber med HR, personal, lønn, økonomi eller HMS.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor - du kan når som helst melde deg av.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre vilkår

Del siden: